Фан клуб - РК Вардар

Не ја ќењајте сеа на крај...[DOUBLEPOST=1479410746][/DOUBLEPOST]Извини Арпад друже не мислев на тебе :D

Nemoze da bide podobro, prvo mesto, a uste pomilo mi e sto Sterbik se vrakja u forma. Bi bilo super koga i Dereven bi go pobedil stravot i bi se vratil u forma

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ау каква утакмица, дури и Столе изигра добро напред, браво.

Без Борозан, Душебаев, Карачич плус без Деревен кој уште не е во форма. Свесни ли сте колку сме јаки? Само да останеме здрави ф4 не смее да ни избега годинава. Едноставно не смее.[DOUBLEPOST=1479411216][/DOUBLEPOST]
Едвај чекам 26ти, ќе биде спаваш ли мирно Дејане Манасков ?! :vozbud:
Али мора да се признае искина Манасков денес...Како само маестрално изигра. :bravobe::bravobe::oleee:

Без Борозан, Душебаев, Карачич плус без Деревен кој уште не е во форма. Свесни ли сте колку сме јаки? Само да останеме здрави ф4 не смее да ни избега годинава. Едноставно не смее.[DOUBLEPOST=1479411216][/DOUBLEPOST]
Али мора да се признае искина Манасков денес...Како само маестрално изигра. :bravobe::bravobe::oleee:
Ej па сеа и ти, ладно е, да го соблака дуксерот па да настине детето, тоа ли сакаш :icon_lol:

Манасков ептен ми беше смешен на еден тајмаут. Тренеров збори нешто, овој го гледа од позади во смисла, што ли збори сега овој и не дај боже да ми каже мене нешто. :)

Ги оддуваа у второ :cuc:

Кањелас врвна партија, 10 гола, многу паметно шутираше, све горе, ништо не можеше да фати таму Апелгрен.
Циндрич и Македа исто добра партија у напад.
Добро е што Штербик крена ниво у втор иначе ќе беше тесна до крај.

Ej па сеа и ти, ладно е, да го соблака дуксерот па да настине детето, тоа ли сакаш :icon_lol:
Aj па и ти ама се курчиш. :D Кај водиме на полувреме во германија против нивни шампиони плачеш лоша одбрана сме имале. :D Ептен ни пораснаа апетитите. До пред некоја година би убиле за такво водство сеа се жалиме зашто не било поголемо. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Aj па и ти ама се курчиш. :D Кај водиме на полувреме во германија против нивни шампиони плачеш лоша одбрана сме имале. :D Ептен ни пораснаа апетитите. До пред некоја година би убиле за такво водство сеа се жалиме зашто не било поголемо. [emoji23][emoji23][emoji23]
Затоа го пишувам тоа тука, да го кажам кај што не треба ќе ми ја отштрафи главата :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom