Фан клуб - РК Вардар

Drug pat neka ne doagjaat za da ne bidat vaka ebeni, ete ce im igramo na neutralen teren primer ete kosovo :D More trebase bes milost puni gi do vrv

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ај сега во четврток да ги ебнеме редовните пациенти и конечно прво место во група.

Чупиќ кој осет за тесен простор го има по таа десната страна цццццццццццццццццццц
Д*пи девици и навикнат е...[DOUBLEPOST=1478984970][/DOUBLEPOST]П.с. оваа текма беше за мене повеќе од доволен доказ дека наместија со Загреб...

Душјебаев машина.Штета шо не го задржаа.Тој Кристопанс,маесто него,какво дрво не ми се верува

Душјебаев машина.Штета шо не го задржаа.Тој Кристопанс,маесто него,какво дрво не ми се верува
pokraj takov dzin u odbrana zaedno so Abutovic Vuko Marsenic i Makeda, nema sansi golot da se vidi....

pokraj takov dzin u odbrana zaedno so Abutovic Vuko Marsenic i Makeda, nema sansi golot da se vidi....
При бавен напад.Ај да видиме џа колку време би истрчал до одбрана у контра,или обратно.Лош потег според мене.Со Македа ке ја отупат.Боље Горбок да останеше

При бавен напад.Ај да видиме џа колку време би истрчал до одбрана у контра,или обратно.Лош потег според мене.Со Македа ке ја отупат.Боље Горбок да останеше
Gorbok e lev bek.

Денес очекував победа и тоа се оствари каде заслужено го треснавме европскиот првак .
Без Јурецки нивниот мотор во тимот се 40 % посто послаби, играа само преку пикерот Агиналде кој не уништи во прво али во второ го запревме, огромнота мотивираност на играчите и публиката која беше 7 играч и ветер во грб ја донесоа победата !
Прашање на време беше кога ке се разбрани Штербик , во прво беше слаб али затоа во второ се разбрани и тука ја направивме разликата , во напад Карачиќ растури денес ,заедно со Дибиров и Душебаев беа најдобри на теренот !!
Атмосферата конечно заличи на нешто(освен можда првите 15 мин додека не се качи воџата) , на трибина солидна бројка константно навивавме и на моменти салата беше во делириум :)
Не заборавивме да го поздравиме и Вујо кој беше во сала заедно со Михајло , се на се одлична претстава и победа на крај прославена заедно со играчите во Комитски стил :)

Pasot na Vuko bez da gleda ala Ronaldinho do Marsenic bese mn jak poteg samo shteta mulevo sto promasi inace ke bese top 5 golovi sigurno.

Mi se dopadna i arenata kako go pozdravi Vujo.

Super utakmica, mojot coek Igor rasturi, se nadevam sezonava se spremni za toj cekor ponapred.

Вложени се огромни пари во Вардар. Толку многу добра екипа е ова, во историјата на македонскиот ракомет незнам дали имало подобра. Сезонава можат секого да го победат.

Па секако дека нема да се види, немаат таков играч.

Имаат Кањелас.
Преку тaшaк сo твoите дoсетки и глупи шaли. Чудo гoлемo aкo згрешил, штo дa се кaже пa зa тебе кoј дo вчерa пoсaкувaше дa се сруши Скoпје a сегa си прв вo сaлa. Штетa не те збумбaриле вo сaлa бидејќи зa вaс тaквите сaмo ќoтек.

Ви ги забришав муабетите на последната страна.
Кањељас се изговара на Македонски, ако некој го интересира.
Шпанскиот репрезентативец никако да се покаже во играта во напад, сепак за ротација е солиден и има доста искуство за понекогаш кога ќе треба да се смири играта.

Ви ги забришав муабетите на последната страна.
Кањељас се изговара на Македонски, ако некој го интересира.
Шпанскиот репрезентативец никако да се покаже во играта во напад, сепак за ротација е солиден и има доста искуство за понекогаш кога ќе треба да се смири играта.
Ами мислењето над тебе си го заборавил, не дека имам нешто против тоа туку испаѓа дека мисли на муабетот над него кој е сосема во ред. Плус и моето. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom