Фан клуб - РК Вардар

Абе ај не е можно вакви дупли пасови да играат ти ебам одбраната никаква/

Ако не го искористиме исклучувањето на Лазаров незнам...[DOUBLEPOST=1447529946][/DOUBLEPOST]Абре ајде... :yid:

Прво се гледаат очи во очи 5-6 секунди па после се сменуваат играчите кога се во напад.Се двоумат што да прават,безвезе губење време.

Вардар игра добро,Барселона не се ништо посебно,мора да го искористат.

So vakva igra u Sk ima da go jadat nemien,klucen moment bese koga ne gi iskoristivme onie dve isklucuvanje,naprotiv oni ne napunia

Толку не ме изнервираа аматерските грешки кои ни ја одзедоа победата, колку дефетизмот и песимизмот на Видевски и Југослав.

Последно уредено:
Како се нервирам кога не го стопираат времето судиите.15 секунди им скрати на Вардар,а не им го призна голот пред тоа.Дибек.

Или кога се шутира седмерец,више од пола минута се губи што не го стопираат времето.

Не знам зошто се нервирате кога на крај ние ќе се радуваме на пехарот :)

Спасија гз Барселона на сметка на нигерот ама во Скопје паѓаат 100%
И сега ќе паднеа да не изиграа катастрофално Вардар баш кога беа со играч повеќе, а и Дибиров претерува на моменти на 2 пати доста затворен агол он влегува мисли супермен е..

Se izvlece Barcelona. Kolku i da mi e krivo za porazot, me raduva faktot deka Vardar ovaa godina e pecen za vo Köln. Sekako toa treba da se izbori no kvalitetot e tuka.

Интересна ситуација:
Самсоненко му се јавува на Гонзалес на полувреме и му вика понуди му на Циндриќ 50.000 евра бонус ако му влезе на Жалуз ко Зидан и при напуштање на теренот му рече for the watch. Ионака небитен играч ќе добие црвен, а они ќе изгубеа битен. Ех да бев на местото на Самсоненко :rolleyes:

Со ваква дрска игра било каде на гостување имаме шанси за добар резултат. Денеска мора да се спомене дека игравме без Абутович. Многу слаб натпревар на Алекс и Игор. Кај Барса ке речете Кире беше дупка. Да беше но кај нив Жалуз по живот се кладам дека нема шанси да одигра ваква партија и во Скопје. Во Скопје Барса паѓа исто како и Киелце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom