10 - 6 ne vodat,najnova infomracija!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
19 - 10 najveke se spomenuva,ali ima degeni na toa forumot kaj sto pratime i neznaes sto e vistina!Едни викаат 19-10, други 20-14 трети 13-10.... ти ебем ко у Танзанија да играме :/
--- надополнето ---
19-10 по се изгледа е резултатот на полувреме ....![]()
^ Тешко е да се очекува дека ќе се направи спектакл знаејќи дека ќе се игра на 30-ти, т.е. празничен викенд кога многу луѓе ќе бидат надвор од градот, а и резултатот не оди во прилог, така да Кале ќе си остане полу празно!
Мислам дека на 28ми ќе се игра, четврток.
Бар такви најави имаше....
Ако не можите и на оваа утакмица да соберите 2500 публика не знам шо да очекувам поќе..историска утакмица е без разлика дали ќе се пласирате или не ...Нејкам да правам споредби ама да беше во некој друг град без разлика кој и во поголема сала сигурно ке беше наполнета иако е празник..со среќа во секој случај![]()
Брат незнаеш какво е Скопје за први мај, улиците се празни, нема жив човек, ама буквално...Ако не можите и на оваа утакмица да соберите 2500 публика не знам шо да очекувам поќе..историска утакмица е без разлика дали ќе се пласирате или не ...Нејкам да правам споредби ама да беше во некој друг град без разлика кој и во поголема сала сигурно ке беше наполнета иако е празник..со среќа во секој случај![]()