Фан клуб - РК Вардар

Никако Чипурин да си оди !!!!
cipurin1-520x317.jpg

Вака подобро да играат во Вардар отколку за некој друг клуб и за едно две до три години да ни го спопикаат до даска така да потегот на управат на вардар е на место.

Ако е точна информацијата за платата на Циндриќ,мислам дека не е многу(за Вардар)...
Ако се точни моите информации(не ги земајте здраво за готово),многу послаби играчи во Вардар земаат мрсна плата,како Филипче на пример(кој земал околу 10К месечно),и Терзиќ кој имал слична плата....:eek:
Така да плата од 100 и кусур К по сезона за играчи како Циндриќ и Марсениќ не е многу...
Сепак,се работи млади играчи,од кои допрва се очекува многу...

Кога ќе се сетам како ни ги зимаа играчите посебно Додер:tapp:. Е ова е сега е мило за драго иако е голема разлика вардар тогаш не беше пред распад на системот. И голема благодарност што омладината ни ја иселектираа и ни ја послужија.:icon_lol:

Кога оние од ЖРК зимаат плати што не заслужувааат ни пола од нив, ништо невообичаено е млади талентирани играчи да зимааат по 10 илјади евра месечно.

Деки е супер како играч и голем талент, не за џабе беше прогласен за најдобро младо лево крило во ЛШ, е сеа може малку си е бош на карактер :icon_lol:[DOUBLEPOST=1416028205][/DOUBLEPOST]Како и да е, со среќа утре, едвај чекам :vozbud:
не, не ги негирам квалитетите само мене ми е одбивен, лично мислење таман работа :))

со оглед на тоа дека не им успеа да донесат име за десен бек, одлична работа ќе завршат со Циндриќ, за платата не се чудете, не сме само ние со понуди, и ќор ќе види дека е потенцијал и пол. Мора некако да се откскокне. Терзиќ тек тогаш ќе добие минутажа :V

не, не ги негирам квалитетите само мене ми е одбивен, лично мислење таман работа :))

со оглед на тоа дека не им успеа да донесат име за десен бек, одлична работа ќе завршат со Циндриќ, за платата не се чудете, не сме само ние со понуди, и ќор ќе види дека е потенцијал и пол. Мора некако да се откскокне. Терзиќ тек тогаш ќе добие минутажа :V
Да бидеме реални, Терзиќ заслужува минутажа у Вардар, колку што заслужувам јас. :D Нека го пуштат годинава во Јуниор, ако се опраи колку-толку.. добро, ако не.. нека си тера по својот пат.

Да бидеме реални, Терзиќ заслужува минутажа у Вардар, колку што заслужувам јас. :D Нека го пуштат годинава во Јуниор, ако се опраи колку-толку.. добро, ако не.. нека си тера по својот пат.
знам, затоа го ставив смајлино ама не испадна :D треба сериозно да си ја сфатат работата заедно со Столе и Милиќ :)

сеа по ново кај се подигаат картите купени од мктикетс?

Лани вардар милам да Давор објави да потрошиле 1.200.000 евра. Ако се пресмета да 20 играчи по 10 плати (во ракомет најчесто се зимаа 10 плати за време на летен период не се зима плата). испаѓа да просечна е околу 6000 евра се разбира да некој зима 2-3 илјади а некој над 10 Значи Циндрич ако би земал 10 плати би било 120 илјади. А и ова ми личи на кревање на цена мислам да екипа објави за платата и да доаѓа менаџерот. Ако се знае да екипа не е во добри односи со управата на Вардар значи да или играчот или меаџерот си ја кажува новогодишната желба или екипа сака да си крева рејтинг за повеќе да се чита. Реално Циндрич би зимал од 6-8 илјади што и за ракомет не е мала плата бар во оваа сезона поради тоа што неможе да игра лига на шампиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom