Никако Чипурин да си оди !!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не, не ги негирам квалитетите само мене ми е одбивен, лично мислење таман работаДеки е супер како играч и голем талент, не за џабе беше прогласен за најдобро младо лево крило во ЛШ, е сеа може малку си е бош на карактер[DOUBLEPOST=1416028205][/DOUBLEPOST]Како и да е, со среќа утре, едвај чекам
![]()
Да бидеме реални, Терзиќ заслужува минутажа у Вардар, колку што заслужувам јас.не, не ги негирам квалитетите само мене ми е одбивен, лично мислење таман работа)
со оглед на тоа дека не им успеа да донесат име за десен бек, одлична работа ќе завршат со Циндриќ, за платата не се чудете, не сме само ние со понуди, и ќор ќе види дека е потенцијал и пол. Мора некако да се откскокне. Терзиќ тек тогаш ќе добие минутажа :V
знам, затоа го ставив смајлино ама не испаднаДа бидеме реални, Терзиќ заслужува минутажа у Вардар, колку што заслужувам јас.Нека го пуштат годинава во Јуниор, ако се опраи колку-толку.. добро, ако не.. нека си тера по својот пат.
Билетарата во Јане Сандански.сеа по ново кај се подигаат картите купени од мктикетс?
Кои ракометари се суспендирани за вечерва?