Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
а добро ако е вака, зошто поединечна продажба поинаку го сфатив јас, моја грешка. Ќе требаше колата да ја шитнамSe misli na ceh 100e, nezavisno kolku proizvodi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а добро ако е вака, зошто поединечна продажба поинаку го сфатив јас, моја грешка. Ќе требаше колата да ја шитнамSe misli na ceh 100e, nezavisno kolku proizvodi
Епа баравте оргинални дресови не очекувајте за 1000ка![]()
Имам, кажи ако имаш женска ќе и ги дадам нејзеНешо купонче за попуст немаш ? Или само за пици то ?
![]()
Не барав, барав најобичен фан-дрес како ланските, али ги испокупија уште првите утакмица и до крај остана уште од Јовчевски дрес да се купиЕпа баравте оргинални дресови не очекувајте за 1000ка![]()
Не мислев на тебе туку имаше некој тука што сакаа оргинални дресови. Коа ќе видиме цените, сите ќе станеме сељаци и ќе ги тегнеме играчите за дрес xDНе барав, барав најобичен фан-дрес како ланските, али ги испокупија уште првите утакмица и до крај остана уште од Јовчевски дрес да се купи
Таман донесоа нови, чкартовина жива, црвени целите, без црни линии![]()
Имам, кажи ако имаш женска ќе и ги дадам нејзе![]()
@Peja989 прашај го. Он како ќе каже. Он е одговорен за пиците.А ако немам можи сам да ги јадам пиците ?![]()
Повеќе од 600 денари не давам, а камоли 6100![]()