Конечно сала во Македонија со модерен семафорТрибините во Јане „Еден живот, една љубов„![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно сала во Македонија со модерен семафорТрибините во Јане „Еден живот, една љубов„![]()
![]()
Јас пак слушнав дека ќе има сезонски за сите тимови т.е. што ќе важи и за РК, ЖРК и ФК. Не знам дали е вистина, ама би било топ да направат вака. Бар малце од малце ке привлечат за повеќе гледачи. Башка убаво би било да направат 1+1 гратис или 2+1 гратис, како за ЖРК што беше само сега да биде за СЕХА така и за ФК евентуално.Uste nemaat i oni pisano. Top ke bide ako moze so niv i na fudbal da se ide ko so najavija.
Браво друже за upload-ов, секоја чест.
Со сезонските и обичните карти од ракомет ќе може да се иде и на фудбал.Јас пак слушнав дека ќе има сезонски за сите тимови т.е. што ќе важи и за РК, ЖРК и ФК. Не знам дали е вистина, ама би било топ да направат вака. Бар малце од малце ке привлечат за повеќе гледачи. Башка убаво би било да направат 1+1 гратис или 2+1 гратис, како за ЖРК што беше само сега да биде за СЕХА така и за ФК евентуално.
Колку само подобро би изледало место тие 2 реда столчиња на има монтажни трибини ко у БТ а и капацитетот значително би се зголемил.ВИП сектор одма под навивачите, ауууу лошо
Многу црна ми изгледа салава, подобро ќе беше само црвени столчиња да имаше![]()
На главните трибини се гледа дека под нив има вип соби. Логично е ние навивачите дека ќе бидеме позади гол што е многу добро, во спротивно на главна трибина со знамиња се ќе покриеме и ќе има проблеми. Интересно е што монтажните 2 реда пред вип собите се исто како вип нешто и нема да се спојуваат со горните трибини и тоа е тоа. Монтажни може да се стават само позади гол и тоа само на БАСКЕТ. Затоа што ракометноно игралиште е скоро до трибините, и нема простор. Многу лошо искреноВИП сектор одма под навивачите, ауууу лошо
Многу црна ми изгледа салава, подобро ќе беше само црвени столчиња да имаше![]()
Ако добро погледниш на сликите зад голојте имат доста простор за монтажни трибини па и за ракомет. Е сега како зад двата гола би поставиле додатни 1500 столчиња незнам.На главните трибини се гледа дека под нив има вип соби. Логично е ние навивачите дека ќе бидеме позади гол што е многу добро, во спротивно на главна трибина со знамиња се ќе покриеме и ќе има проблеми. Интересно е што монтажните 2 реда пред вип собите се исто како вип нешто и нема да се спојуваат со горните трибини и тоа е тоа. Монтажни може да се стават само позади гол и тоа само на БАСКЕТ. Затоа што ракометноно игралиште е скоро до трибините, и нема простор. Многу лошо искрено![]()