Фан клуб - РК Вардар

Трибините во Јане „Еден живот, една љубов„ :noze: :свиркам:
10550117_936741093018318_4885016340411073156_o.jpg
Конечно сала во Македонија со модерен семафор :)

Uste nemaat i oni pisano. Top ke bide ako moze so niv i na fudbal da se ide ko so najavija.
Јас пак слушнав дека ќе има сезонски за сите тимови т.е. што ќе важи и за РК, ЖРК и ФК. Не знам дали е вистина, ама би било топ да направат вака. Бар малце од малце ке привлечат за повеќе гледачи. Башка убаво би било да направат 1+1 гратис или 2+1 гратис, како за ЖРК што беше само сега да биде за СЕХА така и за ФК евентуално.

Покрај се поврзано со салата морам да спомнам дека највеќе ми се свиѓа тоа што за прв пат во земјава во нашата сала ќе имаме семафор на средината од теренот NBA style :cool:

Дефинитивно Вардар доби сала каква што заслужува и дај Боже да е полна секоја утакмица.

уште нема ништо за сезонските ќе пишеме без гајле

Јас пак слушнав дека ќе има сезонски за сите тимови т.е. што ќе важи и за РК, ЖРК и ФК. Не знам дали е вистина, ама би било топ да направат вака. Бар малце од малце ке привлечат за повеќе гледачи. Башка убаво би било да направат 1+1 гратис или 2+1 гратис, како за ЖРК што беше само сега да биде за СЕХА така и за ФК евентуално.
Со сезонските и обичните карти од ракомет ќе може да се иде и на фудбал.
Јас така слушнав.

Погодокот на Тимур Дибиров против Металург во ракометната Лига на шампиони е прогласен за најдобар ракометен потег на терените за изминатата сезона

Во анкетата на специјализираниот сајт за ракомет Хендбол-планет во која учествуваа преку 7000 љубители на ракометот погодокот на руското брзоного крило заврши на првото место со вкупно 24 отсто од гласовите (1680). Ракометарот на Вардар направи одличен влез по левата страна и од речиси невозможна позиција го матираше српскиот чувар на мрежата, Дарко Станиќ.

На второто место заврши погодокот на Анита Горбиц против Будуќност со 120 гласа помалку од Дибиров, додека третата позиција му припадна на романскиот ракометар Мариус Ставроситу кој во домашниот куп постигна одличен гол на мечот Костанца-Василиу.

ВИП сектор одма под навивачите, ауууу лошо :icon_mrgr:

Многу црна ми изгледа салава, подобро ќе беше само црвени столчиња да имаше :гик:

Многу црна ми изгледа салава, подобро ќе беше само црвени столчиња да имаше :гик:
Колку само подобро би изледало место тие 2 реда столчиња на има монтажни трибини ко у БТ а и капацитетот значително би се зголемил.

Искрено морам да кажам дека малце ми се скрши филмот ради ова.

Салава е топ според мене барем. Но едно не ми е јасно каде би биле тие монтажни трибини кои би го зголемиле капацитетот до 6500 гледачи???

На главните трибини се гледа дека под нив има вип соби. Логично е ние навивачите дека ќе бидеме позади гол што е многу добро, во спротивно на главна трибина со знамиња се ќе покриеме и ќе има проблеми. Интересно е што монтажните 2 реда пред вип собите се исто како вип нешто и нема да се спојуваат со горните трибини и тоа е тоа. Монтажни може да се стават само позади гол и тоа само на БАСКЕТ. Затоа што ракометноно игралиште е скоро до трибините, и нема простор. Многу лошо искрено (n)

На главните трибини се гледа дека под нив има вип соби. Логично е ние навивачите дека ќе бидеме позади гол што е многу добро, во спротивно на главна трибина со знамиња се ќе покриеме и ќе има проблеми. Интересно е што монтажните 2 реда пред вип собите се исто како вип нешто и нема да се спојуваат со горните трибини и тоа е тоа. Монтажни може да се стават само позади гол и тоа само на БАСКЕТ. Затоа што ракометноно игралиште е скоро до трибините, и нема простор. Многу лошо искрено (n)
Ако добро погледниш на сликите зад голојте имат доста простор за монтажни трибини па и за ракомет. Е сега како зад двата гола би поставиле додатни 1500 столчиња незнам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom