Конечно сала во Македонија со модерен семафорТрибините во Јане „Еден живот, една љубов„

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно сала во Македонија со модерен семафорТрибините во Јане „Еден живот, една љубов„

Јас пак слушнав дека ќе има сезонски за сите тимови т.е. што ќе важи и за РК, ЖРК и ФК. Не знам дали е вистина, ама би било топ да направат вака. Бар малце од малце ке привлечат за повеќе гледачи. Башка убаво би било да направат 1+1 гратис или 2+1 гратис, како за ЖРК што беше само сега да биде за СЕХА така и за ФК евентуално.Uste nemaat i oni pisano. Top ke bide ako moze so niv i na fudbal da se ide ko so najavija.

Браво друже за upload-ов, секоја чест.

Со сезонските и обичните карти од ракомет ќе може да се иде и на фудбал.Јас пак слушнав дека ќе има сезонски за сите тимови т.е. што ќе важи и за РК, ЖРК и ФК. Не знам дали е вистина, ама би било топ да направат вака. Бар малце од малце ке привлечат за повеќе гледачи. Башка убаво би било да направат 1+1 гратис или 2+1 гратис, како за ЖРК што беше само сега да биде за СЕХА така и за ФК евентуално.

Колку само подобро би изледало место тие 2 реда столчиња на има монтажни трибини ко у БТ а и капацитетот значително би се зголемил.ВИП сектор одма под навивачите, ауууу лошо
Многу црна ми изгледа салава, подобро ќе беше само црвени столчиња да имаше

На главните трибини се гледа дека под нив има вип соби. Логично е ние навивачите дека ќе бидеме позади гол што е многу добро, во спротивно на главна трибина со знамиња се ќе покриеме и ќе има проблеми. Интересно е што монтажните 2 реда пред вип собите се исто како вип нешто и нема да се спојуваат со горните трибини и тоа е тоа. Монтажни може да се стават само позади гол и тоа само на БАСКЕТ. Затоа што ракометноно игралиште е скоро до трибините, и нема простор. Многу лошо искреноВИП сектор одма под навивачите, ауууу лошо
Многу црна ми изгледа салава, подобро ќе беше само црвени столчиња да имаше

Ако добро погледниш на сликите зад голојте имат доста простор за монтажни трибини па и за ракомет. Е сега како зад двата гола би поставиле додатни 1500 столчиња незнам.На главните трибини се гледа дека под нив има вип соби. Логично е ние навивачите дека ќе бидеме позади гол што е многу добро, во спротивно на главна трибина со знамиња се ќе покриеме и ќе има проблеми. Интересно е што монтажните 2 реда пред вип собите се исто како вип нешто и нема да се спојуваат со горните трибини и тоа е тоа. Монтажни може да се стават само позади гол и тоа само на БАСКЕТ. Затоа што ракометноно игралиште е скоро до трибините, и нема простор. Многу лошо искрено