Фан клуб - РК Вардар

Ако добро погледниш на сликите зад голојте имат доста простор за монтажни трибини па и за ракомет. Е сега како зад двата гола би поставиле додатни 1500 столчиња незнам.
Ај види ја линијата за ракомет до каде е, грешка си нешто.[DOUBLEPOST=1409140167][/DOUBLEPOST]Таму ни 100 столчиња нема да собере.

Ако бе вака поблиску трибините и од повисоко, да може љоптурон миркуловски гратис туширање да добива секој пат :)

Иначе салава е фантастична. За ваква сопствена сала направена по свој мерак може да сонуваат многу тимови од Европа. Заслужи Вардар ваков врвен ракометен храм.

Ај види ја линијата за ракомет до каде е, грешка си нешто.[DOUBLEPOST=1409140167][/DOUBLEPOST]Таму ни 100 столчиња нема да собере.
http://sportmedia.mk/ubavinata-na-n...-odzema-zdivot-na-prv-pogled-fotogalerija/#16
Ај види убаво на оваа слика уште колку простор има позади линијата и размисли убаво.

Ти си тој што треба да размисли, кај ќе ставиш во тој простор монтажна трибина жити се ?
Абе тој што ја најавува дека ке може да се зголеми капацитетот до 6500 гледачи сигурно разбира повеке и од мене и од тебе. Така да некаде сигурно ке имат монтажни трибини,

montazni samo sproti VIP sektorot, pozadi klupite, inace ne gledam kade bi mozelo da se stavat. Ebate VIP sektorot sto 99% e poln so osobi sto ne ni znaat koj igra ni kaj igra ama dobro, kaj nas facite sto se nafukuvaat tamu glumat zainteresiranost za sportot vo MKD pa da bidat videni :D

gradbava na salava me potseka na City Mall koga go pustija. Nedozavrseni zidovi, plocki koja kaj se nasla ja zalepile, stolbovite malterisani za 2 sekundi i tek otposle popravaa pa go dobi likot posle 5-6 meseca. I tuka ke e taka, glejte logoata se lepeni so bolnicki flasteri :pos:

Нека е со лесно, и многу срека да ги прати Играчите на терен, а и нас навивачите... Многу Титули да кренат Вардарците во новата Арена...:)

Малку е глупичко што на паркетот е поставен амблемот на МЗТ Скопје :icon_mrgr:
Не е опасно кога ке игра Вардар секако ке има подлога за ракомет и нема да се гледа.

Абе каква е таква е, битно е да се полни и Вардар да гази. :)

Салата си е одлична, мене баш тоа што ВИП-от е доле корт сајд, ала НБА стил... Подобро така, помалку инциденти ќе има.

Едини минус е што има одбележја на МЗТ. Кај и да е оваа или наредната година МЗТ ќе мора да е приватизира така да и договорот меѓу Вардар и Аеродром ќе престане да важи кога ќе добијат нов сопстевник. Џабе ќе префарбуваме тогаш ама ајде...

Што обележја има на МЗТ? Освен неколку слики по ѕидовите...

Подлогата на терен се менува, за нивните кошаркарски мечеви ќе си стои штркот, за нашите ракометни нема да го има :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom