Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Koj ke bidi trener ajdeee Sterjev pogodetego ziti ocii
Кажа ја де шо се брзате има сега пауза тој нексе не можи тој од кај србите мора да тера до европското припреми ова она шо значи друг странец некој шпанец оти од нашите раде се посра лани ко имаше муабети а е надежен но не е докажан тој е за во двојката да се учи а голужа е смешен циркус значи ќе почекаме поарно салам да колку пак после сите да урламе да плукаме не треба брзање но кој и да биди сигурно ќе биди поарно од дуо трио шо беше до сега само тим билдинг да ја крени психички екипата олабај оти има квалитет ако фалат два играчи шо збораме цело време да се опуштат да не одат да се пијант работата почнат да веруваат во себе и ќе излези квалитетот на површина да изработат неколку акции за во напад да сменат во одбрана децата да се тепаат а го тргнат ѓупакот оти таму не буши кој ќе стигни малку ротираат тргаат полека тие шо не играат два правци и толку не треба ништо повеќе не е ова нуклеарна физика

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Po ne znam koj pat ke se pisi za istoto
Soussi ova gestikulacija ja praese kon tribinata kaj sho sedea navivacite na Pelister ne na Vardar da ne baram pak snimki!!!!

Ви се бендисва ли како играм или поќе сакате јајца да покажвам? Поздрав од Лопатица.

:oftopik: Се извинвам унапред за мешањето на политика во мислењето шо ќе го постирам.
Го гледав борко кај Лазаров (јутјутберот) на емисија. Онаква свиња, која не мрази од дното на душата, со моменталната екипа на вмро (мицко, орце, тимчо...) кои јавно промовират 1961 државен клуб, Господ да ни е на помош ако дојдат некогаш на моќ. Живеат во филмот дека 1961 е Македонија, со тотална деградација на се останато. Не само борко, и мицко кога дојде Битола на утакмица со статус одличен амбиент во реновираната сала во бт, за по некој ден, нов статус овој пат на утакмица вардар-Пелистер со наслов, напред вардар. Искрен сум до срж, допрва ќе не фрустрират со некои тотално неправедни одлуки кои ќе ги носат во иднина во корист на 1961. Не е проблем општината/градот да си го помага своето, НО државата??? На државата е ете проектот со ваучерите, за сите да има, ама да форсираш еден клуб пред сите други?
Сите горе споменати политичари се скопјани, можи и ќе ги разберам некако, АМА МИСИРИТЕ од сите останати градови да изиграват безгалсни поданици, бесрамно да ни ги промовират тука вакви политичари, па и уште да ги терат луѓето по митинзи да им шлукат :pov:

Се прај светец а цело време провоцира, не пропушти прилика да не нарекува само еурофарм. Неколку години 1961 не се на државна цицка се рушија плачење. 1961 бил македонштината... тешки филмој. Па и еден Металург кога беше успешен цела Македонија се радваше, исто 2000ти со Кометал, РК Пелистер во 90ти.... ама не ако нема кеш од државата тогаш сите се против нив.
Викат дајму на чоек власт да видиш каков е, овај уште не дојден си ги кажва рогојте

Ќе му пишам порака на watssup на мицко [emoji1787] не се секирајте овај нема да биди министер за спорт ќе бараме друг ,инаку нашите се криви(Пеце,Тони,Борче итн) шо вака се понашаат со Битола и Пелистер па главни ни изиграваат Охриѓани и Кичевчани но далеку се изборите и резултатите ќе кажи Калето шо ќе биди овај дебелиот само можи да крева рејтинг ништо друго но треба пазење оти први секогаш можи да наебиме ама пак ќе речам од нашите зависи а во ракометот првично од газдите и локалните фирми плус власти ако држат до своето за кур ќе ни се фати дебелиот

Се прај светец а цело време провоцира, не пропушти прилика да не нарекува само еурофарм. Неколку години 1961 не се на државна цицка се рушија плачење. 1961 бил македонштината... тешки филмој. Па и еден Металург кога беше успешен цела Македонија се радваше, исто 2000ти со Кометал, РК Пелистер во 90ти.... ама не ако нема кеш од државата тогаш сите се против нив.
Викат дајму на чоек власт да видиш каков е, овај уште не дојден си ги кажва рогојте
Исто како вие што не можете да напишете Вардар, туку 1961, така и тој... :D

Ќе му пишам порака на watssup на мицко
emoji1787.png
не се секирајте овај нема да биди министер за спорт ќе бараме друг ,инаку нашите се криви(Пеце,Тони,Борче итн) шо вака се понашаат со Битола и Пелистер па главни ни изиграваат Охриѓани и Кичевчани но далеку се изборите и резултатите ќе кажи Калето шо ќе биди овај дебелиот само можи да крева рејтинг ништо друго но треба пазење оти први секогаш можи да наебиме ама пак ќе речам од нашите зависи а во ракометот првично од газдите и локалните фирми плус власти ако држат до своето за кур ќе ни се фати дебелиот

Океј е Горан да се држме до нашето, но кога конкурентот ќе има несразмерна поголема државна финансиска и останата помош, не баш се од нас тогаш ќе зависи. Унапред ќе си во подредена ситуација.

Исто како вие што не можете да напишете Вардар, туку 1961, така и тој... :D

Не е исто некој рандом чоек да пиши на форум и спортски директор во јавен подкаст кој патем по сите провокации достојно беше угостен од нашата управа на последниот натпревар во Битола

Океј е Горан да се држме до нашето, но кога конкурентот ќе има несразмерна поголема државна финансиска и останата помош, не баш се од нас тогаш ќе зависи. Унапред ќе си во подредена ситуација.

Другар, вие не сте способни сега на крај да излезете кога имате дупло поголем буџет и можности за маневрирање, а во овој момент да сум на твое/ваше место тоа мене повеќе би ме загрижило од ова што си го пишал, кое реално е басна од Езоп и ништо повеќе.

Не е исто некој рандом чоек да пиши на форум и спортски директор во јавен подкаст кој патем по сите провокации достојно беше угостен од нашата управа на последниот натпревар во Битола
И држи вода муабетот и не држи зошто Еурофарм е дел од името на тимот, така да освен мало пецкање не глеам ништо страшно во целиот муабет...

Другар, вие не сте способни сега на крај да излезете кога имате дупло поголем буџет и можности за маневрирање, а во овој момент да сум на твое/ваше место тоа мене повеќе би ме загрижило од ова што си го пишал, кое реално е басна од Езоп и ништо повеќе.
Шо е басна?? Дека мицко, тимчо, борко, орце (сите целат на владини високи позиции) имат реални шанси да дојдат на позиција каде би го фаворизирале вардар во однос на другите клубови?
Не само шо не е басна, туку и отворено заговараат и ветуваат државна помош за вардар.
А нашите способности или неспособности се наши грижи кои не ги засегаат другите, а ова шо сум го пишал јас, би требало да ги засегне сите кои не се вардар. А нас, НАЈМНОГУ!

Шо е басна?? Дека мицко, тимчо, борко, орце (сите целат на владини високи позиции) имат реални шанси да дојдат на позиција каде би го фаворизирале вардар во однос на другите клубови?
Не само шо не е басна, туку и отворено заговараат и ветуваат државна помош за вардар.
А нашите способности или неспособности се наши грижи кои не ги засегаат другите, а ова шо сум го пишал јас, би требало да ги засегне сите кои не се вардар. А нас, НАЈМНОГУ!

Како не ве засегаше политиката кога партии ви договараа т.н. платформа, кога се сликавте со партиски кандидат пред избори и сл.?

Басна е, тие може да целат кон што сакаат, чекај прво да дојдат на власт… Не може проблем да биде градоначалник да дава пари во Вардар, а да не е проблем и политика кога се прави истото кај вас. Како што ти кажав, во моментов имате мал милион проблеми повеќе кои треба да ве засегаат од ова со Борко, како тргнала работата, може он да ви биде и најмалиот проблем во јуни.

Кога се ближат избори дали биле локални и парламентарни одма се фаќаат за рк/фк вардар.
Глумат големи патриоти покажват загриженост,му се нуди спас и долготрајно решение и на крај ќе ги шутнат како пацови.
Пример за ова му е мајката на метрополата Даниела.
Е истото е и со дебелото прасе борко кој е тотално неписмен.
За да е во центар на внимание изиграва кловн провоцира,дава поткасти,излегва по бело кошулче и јадранка абе греој.
И сите ваучери да му ги дат едно нека му е јасно ВО ЕВРОПА СЕ БАНИРАНИ и можат да гледат само на тв.
Затоа прасето ни најмалку не ме плаши можи да си прај филмој и да сонва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom