- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.177
- Поени од реакции
- 949
Koj ke bidi trener ajdeee Sterjev pogodetego ziti ocii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажа ја де шо се брзате има сега пауза тој нексе не можи тој од кај србите мора да тера до европското припреми ова она шо значи друг странец некој шпанец оти од нашите раде се посра лани ко имаше муабети а е надежен но не е докажан тој е за во двојката да се учи а голужа е смешен циркус значи ќе почекаме поарно салам да колку пак после сите да урламе да плукаме не треба брзање но кој и да биди сигурно ќе биди поарно од дуо трио шо беше до сега само тим билдинг да ја крени психички екипата олабај оти има квалитет ако фалат два играчи шо збораме цело време да се опуштат да не одат да се пијант работата почнат да веруваат во себе и ќе излези квалитетот на површина да изработат неколку акции за во напад да сменат во одбрана децата да се тепаат а го тргнат ѓупакот оти таму не буши кој ќе стигни малку ротираат тргаат полека тие шо не играат два правци и толку не треба ништо повеќе не е ова нуклеарна физикаKoj ke bidi trener ajdeee Sterjev pogodetego ziti ocii
Po ne znam koj pat ke se pisi za istoto
Soussi ova gestikulacija ja praese kon tribinata kaj sho sedea navivacite na Pelister ne na Vardar da ne baram pak snimki!!!!
Исто како вие што не можете да напишете Вардар, туку 1961, така и тој...Се прај светец а цело време провоцира, не пропушти прилика да не нарекува само еурофарм. Неколку години 1961 не се на државна цицка се рушија плачење. 1961 бил македонштината... тешки филмој. Па и еден Металург кога беше успешен цела Македонија се радваше, исто 2000ти со Кометал, РК Пелистер во 90ти.... ама не ако нема кеш од државата тогаш сите се против нив.
Викат дајму на чоек власт да видиш каков е, овај уште не дојден си ги кажва рогојте
Океј е Горан да се држме до нашето, но кога конкурентот ќе има несразмерна поголема државна финансиска и останата помош, не баш се од нас тогаш ќе зависи. Унапред ќе си во подредена ситуација.Ќе му пишам порака на watssup на мицконе се секирајте овај нема да биди министер за спорт ќе бараме друг ,инаку нашите се криви(Пеце,Тони,Борче итн) шо вака се понашаат со Битола и Пелистер па главни ни изиграваат Охриѓани и Кичевчани но далеку се изборите и резултатите ќе кажи Калето шо ќе биди овај дебелиот само можи да крева рејтинг ништо друго но треба пазење оти први секогаш можи да наебиме ама пак ќе речам од нашите зависи а во ракометот првично од газдите и локалните фирми плус власти ако држат до своето за кур ќе ни се фати дебелиот![]()
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Исто како вие што не можете да напишете Вардар, туку 1961, така и тој...![]()
Океј е Горан да се држме до нашето, но кога конкурентот ќе има несразмерна поголема државна финансиска и останата помош, не баш се од нас тогаш ќе зависи. Унапред ќе си во подредена ситуација.
И држи вода муабетот и не држи зошто Еурофарм е дел од името на тимот, така да освен мало пецкање не глеам ништо страшно во целиот муабет...Не е исто некој рандом чоек да пиши на форум и спортски директор во јавен подкаст кој патем по сите провокации достојно беше угостен од нашата управа на последниот натпревар во Битола
Шо е басна?? Дека мицко, тимчо, борко, орце (сите целат на владини високи позиции) имат реални шанси да дојдат на позиција каде би го фаворизирале вардар во однос на другите клубови?Другар, вие не сте способни сега на крај да излезете кога имате дупло поголем буџет и можности за маневрирање, а во овој момент да сум на твое/ваше место тоа мене повеќе би ме загрижило од ова што си го пишал, кое реално е басна од Езоп и ништо повеќе.
Шо е басна?? Дека мицко, тимчо, борко, орце (сите целат на владини високи позиции) имат реални шанси да дојдат на позиција каде би го фаворизирале вардар во однос на другите клубови?
Не само шо не е басна, туку и отворено заговараат и ветуваат државна помош за вардар.
А нашите способности или неспособности се наши грижи кои не ги засегаат другите, а ова шо сум го пишал јас, би требало да ги засегне сите кои не се вардар. А нас, НАЈМНОГУ!