Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
So Pinki mnogu sme poslabi od lani ko igravme so Jovic togas barem vo odbrana bevme kamen no I denes se boreja decata no sudiite ne gi ostavaa od toa so vidov da se doblizat do alkaloid

P.S.Za atmosvera treba da dojdis na derbi ili evropska da ja setis salam
точно е имаше неколку сумљиви одлуки на ваша штета,ама првите мин ја изгубија утакмицата,тешко е цела утакмица да бркаш резултат,си се доближил идат исклучвење,некоја одлука,голманите на почетокот ништо не фатија.....како и да е публиката иако не беа многу сепак беа на супер ниво.

Go eb*ja ubo coekot.
Odlicen si bese so 2kata.
Go izbrkaja Daneco mu se nafati za kecot da pomozi i da se proba i sea klocite, to e
Точно, не требаше мрдање од двојката. Ама требаше да знај колку му е долга чергата, плафон му е работа со млади ракометари за која е одличен и ништо повеќе.

Шанса нема да потпиши таму, Битола иди, Киро можи да уценва играчи од типот на Ѓорѓиев, Митев и Џонов на релација клуб - репрезентација, Фитиљ веќе изгради кариера и место во репрезентација, а белким го држи уште умот да избери ЛШ пред ЛЕ.
Со него би имале реални шанси за 2 победи над Вардар, особено таа во Скопје која е најклучна, без салам бек и звучно име се виде....

Па ако потпише за Алкалоид, треба да му се забрани влез во Битола :D

Немојш да гледаш така на работите, можи ние го неќиме? :D
Мајтапо на страна, не иди кај нас, не си давајте надеж. Барем така зборат врапчињата, можи ме лажат :toe:

Немојш да гледаш така на работите, можи ние го неќиме? :D
Мајтапо на страна, не иди кај нас, не си давајте надеж. Барем така зборат врапчињата, можи ме лажат :toe:
Mojte vrapcinja pa velat deka za slednata domasna ke go imame pa ke vidime

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom