Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар кога играше ЛШ, со Пелистер можеше да игра во 5:00ч сабајле после дерби со Барса и пак ќе беше тренинг победа од 15 гола разлика. Не го пишувам ова за да се курчам,
Ооо братууу, и то како за курч го пишиш. Ама среќа, овде има некој и кој прати ракомет, некој кој прател ракомет и пред пералницата на пари наречена самсоненко да ве земи. Ајде да видиме твојот клуб, првите сезони како врвел во лш. И тоа во формат, далеку послаб од денешниот.
IMG_20231020_180023.jpgIMG_20231020_175954.jpg

Море ни ќе ќутиме ни ништо појќе....;):Dво наш двор ќе не замарат....Мрш таму да му се силите на браќата отаде реката вам ваша:)

Ооо братууу, и то како за курч го пишиш. Ама среќа, овде има некој и кој прати ракомет, некој кој прател ракомет и пред пералницата на пари наречена самсоненко да ве земи. Ајде да видиме твојот клуб, првите сезони како врвел во лш. И тоа во формат, далеку послаб од денешниот.
Прегледај го приврзокот 394974Прегледај го приврзокот 394975

Како можеше волку да ја утнеш поентата? Вака ли се тешиш? Ај кога веќе си тргнал по статистика, за истите овие години што ми ги наброја, дур Вардар стартуваше во ЛШ, најди ја и статистиката помеѓу РК Вардар-Рк Пелистер, зошто ТОА Е ПОЕНТАТА.

Напукавте ростер, се палевте цело ебано лето како ќе не газите, како е срамота ова-она..и? Кај сме сега? Првите 2 ги загубивте и сега се шекнавте...и не спомнувајте веќе уигрување зошто е срамота. Од 10 мај се уигрувате, декември фати...

Али, нема врска, нема да тераме ваков муабет. Горе со дечкото си споделивме мислење и тоа е тоа.

најди ја и статистиката помеѓу РК Вардар-Рк Пелистер, зошто ТОА Е ПОЕНТАТА.
Ти ја промаши поентата, ниту тогашниот вардар е сегашниот Пелистер, ни сегашниот вардар е тогашниот Пелистер. 16/17 години не сме биле во борба за шампиони. Кога ќе споредваш нареден пат "у 5 сабајле со вас и 15 разлика ќе тепавме" потруди се двата периоди да имаат допирна точка. Тој период, не само шо сме играле со вас кога вие ќе си одберевте термин, туку и сме играле домашни утакмици во ск да не се уморите од патот, да сте поодморени за лш.
Нас прва сезона ни е после речиси 2 декади во лш, еве и вашиот учинок ви го кажав на почеток...А за неделната утакмица И ТО КАКО имаме причини за сомнеж за вашите проливи.

Зборете ми за "педерски работи"...два пати сезонава ве демолираме, ве понижуваме до степен да тука плачете со денови. Не коментирав зошто сметам дека не е ферски да дупиш противници поради нешто на што не можеле да влијаат,
Нема врска ова, Борко си го пушти ова исто како пред првиот натпревар со судиите. Сакаш да се опкладиме дека вардар 1961 ќе дојде со цел ростер на играчи можи некој од вториот или третиот ешалон ќе фали, нит вирус имат нити ги боди нешто играт психолошка војна да ја скарат управата наша со навивачите но не им успеа.

Сакале да се одложи утакмицата дека имале вирус , а нашите побараа одложување ради ЛШ одбија .
Кај го има ова бе фатиле вирус ајде да се одложи , па на нареден термин пак можи некој да фати вирус пак да бара одложување , па на нареден пак и ако се тргни по таа логика можи да се изигра утакмицата 2038-ма.

Се знај тој е терминот ако играт арно ако не кој ве еба , па уште кога ќе ми текни дека лани фудбалот се дрзнаа да барат кај сите напори се напрај за да се отвори набрзина трибината (тешка грешка) па уште недела да се играло место сабота оти подобар термин било.:tapp:

Па уште обеќаа дека за реванш ќе обезбеделе стадион со две трибини со гостински навивачи :(
Се знае ли нешто обезбедија , исполнија тоа шо ветуваа?

Шо се занесват бе овие тие ќе кажват кога да се играли има термин ако ви се игра играјте ако не кој ве еба не играјте.

п.с. Мене ова сезона ми е тотално небитна сега засега освоиле неосвоиле, ова екипа моментално нема никаква хемија .
Дури не се среди хемијата во клубот барем јас не планирам да се замарам, а за потегот шо ги одјебаа браво!

п.с.1 Кога се планира да се најди тренер т.е. стручен штаб и да се сменат стручњаците на клупа?

Кога се планира да се најди тренер т.е. стручен штаб и да се сменат стручњаците на клупа?

Ако тепате во недела, ќе ги гледаш барем до мај:) Тие чим на цел овој дебакл останаа, сега со победа против Вардар уште толку нема да си отидат:)

Кој црн принцип спомнувате, демек не прифатиле зошто се свестиле...тие работата си ја спасуваат во недела, ги заболе и за Вардар и за Пелистер, затоа што да имаа барем малце образ, сами ќе си дадеа оставка досега..Како и да е, тоа е што е.

Ако тепате во недела, ќе ги гледаш барем до мај:) Тие чим на цел овој дебакл останаа, сега со победа против Вардар уште толку нема да си отидат:)

Кој црн принцип спомнувате, демек не прифатиле зошто се свестиле...тие работата си ја спасуваат во недела, ги заболе и за Вардар и за Пелистер, затоа што да имаа барем малце образ, сами ќе си дадеа оставка досега..Како и да е, тоа е што е.
Za zal i jas mislam isto ako tepame ke ostani istiot strucen stab so e poloso od kolku da tepame so pomalku od 5 razlika pa I da kiksnime da bidi neresno ili poraz za da kurtulime od ovie strucnjaci na klupa so toa da se smenat I spasi sezonata a ne da gi menuvame vo play off na site mu e jasno deka imame najdobar tim pa sekoj mozi da go tepame mislam na 1961 I alkaloid vo gosti so znaci nema da bidi problem Nedela I da kiksnime ako posle se sredat rabotite lesno ke ja odbranime titulata so I da bidi ke vidime no pak kolku da sakam da si odat jovic I sundo duplo poveke sakam da ve izgazime so deset I poveke razlika pa I taka da go smenat strucniot stab I win win da bideme em da vi ja dupnime glata em da se najdi care za jovic I sundo vo dvojkata I klubot za backup situacija kako lani [emoji16]

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Сигурно ако тепат ќе ми сменат мислењето o_O.
Ништо не ми менва дури не видам хемија во екипата , а за да се напрај тоа треба друг стручен штаб за почеток .
За принцип нигде не спомнав , него убо пишав има закажан натпревар ако ви се игра играјте ако не прајте ајвар и оваа одлука на управата и носењето на Борзаш се две единствени исправни одлуки од Јули на ваму .

А ако прајме муабет за принцип тогаш принципот со вас е: договор со вас не треба оти никогаш договорено не сте испочитувале.

Нема потреба за напнување, оваа утакмица не менува ништо посебно иако еден од тимовите влегува во мала полпозиција.
На пролет ќе се знае шо како, ќе се надополнувата ростерите кај двата клуба од скопје, а зошто да не и надополнување и кај нас со уште еден играч.
Како и да е без притисок то шо треба да го бараме ќе биде напролет.
Нека биде причина да ги пречекаме серковците во недела "пристојно", па да им текне пак да играат со селски финти.

Само да знајте и да го смениме тренерскиот двоец среде сезона е нож со две острици....Освен ако немаат договорено со време со некој (Џерона или друг салам слободен тренер - шо мислам нема) кој подолго ги следи играчиве па кога ќе дојди да распукаат инаку....полошо...па му требало време за адаптација ..па јазична бариера .дрн..дрн... ојде сезоната и клучните утакмици со 1961 и Алкалоид..
А за Шунда и Јовиќ 2ката ќе е супер! Така да не губиме многу...

Незнам зошто но имам впечаток дека Е. Пелистер ќе се премисли и дека ќе се одложи натпреварот. Има многу причини кои одат во прилог на Е. Пелистер а само една на Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom