Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Далеку од то дека не треба одење на ракомет арно ама ако продолжат вака со резултатите и резилите во ЛШ и домашното ќе треба синџир клавање на врати никој да не можи да влези да нема поделби оти некој ќе сака да влези а некој не [emoji1787] мајтапот на страна за ова зборавме три месеци уназад дека требаат салам играчи а не вака чоек шо дојде пред една недела на среќа шо се вика на последно да е најдобар а другите мува да не ги лази мора да ги истргаат за уши играчи и стручен штаб јас да сум ко газдите има со шамари да ги тепам вака да ме резилат да ме плука цел град на толку фрлени пари има сите да ги избркам и почнам од ново само со луѓе од страна во цел клуб само Кико и Физи ќе ги оставам исто и во фудбалот само Пашето се друго на клоци надвор од Пелистер ,мора некој да одговара и не е работата дека е пораз туку од овие чергарите по тебе по мене шо собираа деца за да играат ај лани го имале орката, дејан,црвениот ,дебелиот и свињата ама годинава на толку наши засилувања спремање за ЛШ дојде деца со едно 1,60 јапонче шо еднаш ќе го кренам и вратам во забавиште да не му текни да игра а не да трча околу мене и томовски на голот со двојната одбрана да не победат е страмота нема оправдувањеее и точка !
Сега едино да тепаат во Скопје и ЛШ да се извадат но е на сите јасно дека тренерите не знаат кај тераат дека разбираат ракомет е факт ама да пренесат на клупа е катастрофално лошо уствари мене не ми е јасно како е поделено еден е за одбрана друг за напад а третото е за измени и карање со судиите шо рекоја многу бабици излезе дете килаво и најискрено немам надеж и бек да земиме со оваја распишана команда нема ништо да бидиме сите шо коментирате дај бе ве молам гледајте го преносот видете шо се дешава второ полувреме и посебно на тајмаут па она го нема но у београду земете изгледајте исто и лани видете на прекини и тајмаут шо се збора и советува е страмота па после видете тајмаут на било кој друг тренер од страна и да прајме муабет фала за минатата сезона и пехарот шо никој го неќеше сега за чекор понапред цела тројка да си оди во двојката нека учат деца а тука само чоек од страна и се разбира плус бек шутер оти овие сите шо ги зедоа се само да подаваат на пикер и крило не знаат и не можат на скок шут па Каспер само да шутка барем да шутнат да промашат никој нема да се буни да имаат мадиња арно ама сите пички едино крилото со срце другите сите манекени !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Не! Него треба да сфатат еднаш засекогаш дека против 61 кога сме појаки треба да ги газиме и ако не оди дека треба до крај да играт.
Еве за тебе побитно е
1.Да ги тепаме 61-ва и да изгубиме од Колштад или
2.Да изгубиме од 61-ва и да ги победиме Колштад ?
Не ме сфаќаш ти изгледа. Јас сакам се да тепаме, ама мене за разлика од тебе не ми игра никаква улога ако изгубиме од било кој, не ме клава во дилема дали следната утакмица треба да го подржам клубот или не. Јас немам друг клуб за смена, тој е, во арно во лошо немам дилема дали ќе бидам следниот натпревар на трибини.
Губиме првата утакмица, овде повикуваш на бојкот и ти и неколку други. Да не ве цитирам.

Не ме сфаќаш ти изгледа. Јас сакам се да тепаме, ама мене за разлика од тебе не ми игра никаква улога ако изгубиме од било кој, не ме клава во дилема дали следната утакмица треба да го подржам клубот или не. Јас немам друг клуб за смена, тој е, во арно во лошо немам дилема дали ќе бидам следниот натпревар на трибини.
Губиме првата утакмица, овде повикуваш на бојкот и ти и неколку други. Да не ве цитирам.
Па овде колку што знам никој немаме клуб за смена , барем овде шо сме на форумот поголем дел од профилите.
Друго како тоа повикувам на бојкот шо пишав дека ако играт како аматери дека ќе дам и 10.000 само да не ги гледам , ?тоа е мое мислење кај напишав дека треба бојкот ?
А тоа дека ти имаш нерви да гледаш екипа која нема мотивација и игра така ради реда , а јас немам не прави разлика дека некој поќе сака клуб од друг , кога сите не спојува Пелистер .

nikoj ne povikuva na bojkot, realnosta e ta, ke bidime potop vo ls i osven prvata tekma nema nikoj da odi, ne vikam jas da ne se odi ama ednostavno lugeto nema da odat, 10 razlika gubime od kolstad raspad sistem e ova sho go gledavme vcera

nikoj ne povikuva na bojkot, realnosta e ta, ke bidime potop vo ls i osven prvata tekma nema nikoj da odi, ne vikam jas da ne se odi ama ednostavno lugeto nema da odat, 10 razlika gubime od kolstad raspad sistem e ova sho go gledavme vcera
Зачувај си го мислењето...немој после да продавате/ме приказни како Битола е мека и медина за ракомет, како сме ние не знам шо курац за ракомет, како овде народот не знам припаѓа во несвест за ракомет...ако еден псж, киелце или кил не ја наполни салата, Друже Стерјев, не си ги давај парите, не е вреден толку клубот и градот. Како шо би рекол ти, та е реалноста. Иако многу си ја мразам претходната реченица, дека псж и останатите треба да чекаме да дојдат да наполнат 2950 седишта, а некој бара па сала од минимум 5.000. За којјјјј???? "Нервите ми ги искинавте, кој ве еба, не ве гледам, забавачина едни ..."
Не така порано, Дуделанж(Луксембург) ја полнеше салата, ама то е само потврда, дека овај град не е научен на успех, дај му лижалче да лижни, па нека моли моли моли години, после пак нека лижни малце, ќефој ќе биди, само никако давање цело лижалче, а му го даде, ќе го фрли за брзо по пат. Ајде добра ноќ, знам дека сите мислиме арно на клубот, само очигледно секој различно сака. Некој чека возвратена љубов, некој сака несебично.

Зачувај си го мислењето...немој после да продавате/ме приказни како Битола е мека и медина за ракомет, како сме ние не знам шо курац за ракомет, како овде народот не знам припаѓа во несвест за ракомет...ако еден псж, киелце или кил не ја наполни салата, Друже Стерјев, не си ги давај парите, не е вреден толку клубот и градот. Како шо би рекол ти, та е реалноста. Иако многу си ја мразам претходната реченица, дека псж и останатите треба да чекаме да дојдат да наполнат 2950 седишта, а некој бара па сала од минимум 5.000. За којјјјј???? "Нервите ми ги искинавте, кој ве еба, не ве гледам, забавачина едни ..."
Не така порано, Дуделанж(Луксембург) ја полнеше салата, ама то е само потврда, дека овај град не е научен на успех, дај му лижалче да лижни, па нека моли моли моли години, после пак нека лижни малце, ќефој ќе биди, само никако давање цело лижалче, а му го даде, ќе го фрли за брзо по пат. Ајде добра ноќ, знам дека сите мислиме арно на клубот, само очигледно секој различно сака. Некој чека возвратена љубов, некој сака несебично.
umrena e ta prikazna za zal, i mene me boli ama nitu luge ima nitu atmosfera od ta starata, go imav istiot zhar i jas ama od utakmica vo utakmica se razocarvash, dali e do lugeto ne znam, teski losi vreminja, 5k sala ne bi napolnale nikogash, to e od strana na lugeto, drugo e dali ne znaenjeto ili ednostavno za tie pari tolku muzika na upravata ne mozam tocno da rasudam

Изгубивме во, финале за третиот по важност трофеј, катастрофа се изигра, дно...и сега шо??? Не треба да одиме на ракомет? Добро бе луѓе, се читате воопшто пред да пишите? Не сфаќам, мило ќе ви е да е празна салата?
А треба да одиме да гледаме летаргии да се нервирам како тим кој е спреман за ЛШ губи од тим со двајца играчи без жар без воља без никаква тактичка припрема жив резил. Нема шанса 550 ден ке ги донирам има луге што му се преку потребни ама на овие не му ги давам се додека не видам жар и желба за надигрување.

373473007_1333272450613498_2774026385267467152_n.jpg
373473111_1746994899108081_7767089727094411653_n.jpg
373473897_251704597829630_6100044997928191010_n.jpg
Се закрпи некако, заличи колку-толку.
Старата забаталена дама- ЛЕДЕНАТА ДВОРАНА НА КОЗМЕТИЧКИ ТРЕТМАН.:pipi:

Се куртуливме од тие чаршафите назад.:гомце:
Мислев дека никогаш нема да ги исфрлат.
Арно со себапот ЛШ ќе се закрпи нешто, иначе така ќе останеше се, пустелија.
Барем и паркингот ќе се среди, ако ништо друго ќе се урбанизира тој просторот околу салата.
Ко некој пазар за лубејнци беше пред то, курокуќа.
Штиците/покривот треба да се сменат и тие старите рефлектори од времето на Анте Костелиќ. ептен грдо изгледа.
Исто и џамојте треба/ше да ги сменат, ама да не претерваме сеа.
Има време. :pos:
Скалите пред сала нови, бекатон просторот пред сала, заличи на нешто.
Ходниците ги закрпиле/исфарбале, делови се исфарбани со бои како церадата зад голојте.
Поубо ќе биди се така да се исфарба, вака шаренолико делува. светла боја- па во дел темно зелена.

А треба да одиме да гледаме летаргии да се нервирам како тим кој е спреман за ЛШ губи од тим со двајца играчи без жар без воља без никаква тактичка припрема жив резил. Нема шанса 550 ден ке ги донирам има луге што му се преку потребни ама на овие не му ги давам се додека не видам жар и желба за надигрување.
Секоја моја понатамошна дискусија со тебе е излишна, тотално различна фрекфенција сме. Шо и да би ти одговорил би било бесцелно. Самиот твој одговор доловува каков "навивач" си.

По припремните утакмици се си велев ок е припремен период тешки ноѕе и тн и затоа кога ги пуштија сезонските иако бев решен да купам се одлучив да почекам за оваа утакмица да видам и не згрешив по она што го видов не само што не купувам сезонска не ни одам да гледам резил да се нервирам во ЛШ поарно ќе ги донирам тие 550 ден него да ги фрлам и да гледам шалабајзери како го ништат достоинството на клубот.
Ako vaka kako tebe rzmisluvaat I navivacite na Selitik koi posleden pat koga igraa LS gubea ko magarina,a sekoj naredna utakmica go polnea stadionot,togas neznam so da recam I ne e samo Selitik ima 1000-ci primeri kako seltik niz svetot.
Znaci Sega gotovo ne treba da odime poke na utakmici,da ja iskinam sezonskata,da go zapalam dresot,da go frlam salot....cekavte be luge malku,ete lani ja osvoivme titulata ke ja osvoivme I godinava,kako odma nosite zaklucoci,lani duri I gupata no evropskata luga na ehf na ja pominavme pa ja osvoivme titulata.

Ако не ја полниме салата на сите утакмици во ЛШ, шо прајме поќе муабет…. Абе трпение луѓе, трпение, и првата со 10 да ја изгубиме, мене уште поќе нерва ќе ме фати и ќе се мотивирам да навивам и да го бодрам клубот, не го оставам да се ситат душманите. Секоја утакмица како празник да ни биди треба, од сабајле низ Широк Сокак, песни пијачки, музика од сите кафичи и дуќани. Еј не прајте тензија дај сите максимално да се поддржиме да изгиниме за градо и клубо, да слушни повторно Европа за нас како град, клуб и навивачи.
и кога губиме и кога водиме ќе те бодриме..
Рк Пелистер наша религија!!!

Znaci Sega gotovo ne treba da odime poke na utakmici,da ja iskinam sezonskata,da go zapalam dresot,da go frlam salot....
Шалот и дресот не де фрлат тоа е светост а за сезонската да нема да одам се додека не видам жар во играчите. Во моментов во ПЕЛИСТЕР се играт заткулисни игри од ко дојде Бранко кој впрочем во РК ПЕЛИСТЕР е само кога има пари и една сезона има изиграно за РК ПЕЛИСТЕР ко беше Трифун. Сите добро знат дека е алчен и зошто му пулна тиквата во констанца. Тука сега му ја кројат капата на Јович Бранко и Ѕвонко и ке бидеме сведоци на вакви игри се додека не си дај оставка Јович или не се избрка Бранко кој е тумур во екипата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom