Goran Bt
локал патриот
Далеку од то дека не треба одење на ракомет арно ама ако продолжат вака со резултатите и резилите во ЛШ и домашното ќе треба синџир клавање на врати никој да не можи да влези да нема поделби оти некој ќе сака да влези а некој не [emoji1787] мајтапот на страна за ова зборавме три месеци уназад дека требаат салам играчи а не вака чоек шо дојде пред една недела на среќа шо се вика на последно да е најдобар а другите мува да не ги лази мора да ги истргаат за уши играчи и стручен штаб јас да сум ко газдите има со шамари да ги тепам вака да ме резилат да ме плука цел град на толку фрлени пари има сите да ги избркам и почнам од ново само со луѓе од страна во цел клуб само Кико и Физи ќе ги оставам исто и во фудбалот само Пашето се друго на клоци надвор од Пелистер ,мора некој да одговара и не е работата дека е пораз туку од овие чергарите по тебе по мене шо собираа деца за да играат ај лани го имале орката, дејан,црвениот ,дебелиот и свињата ама годинава на толку наши засилувања спремање за ЛШ дојде деца со едно 1,60 јапонче шо еднаш ќе го кренам и вратам во забавиште да не му текни да игра а не да трча околу мене и томовски на голот со двојната одбрана да не победат е страмота нема оправдувањеее и точка !
Сега едино да тепаат во Скопје и ЛШ да се извадат но е на сите јасно дека тренерите не знаат кај тераат дека разбираат ракомет е факт ама да пренесат на клупа е катастрофално лошо уствари мене не ми е јасно како е поделено еден е за одбрана друг за напад а третото е за измени и карање со судиите шо рекоја многу бабици излезе дете килаво и најискрено немам надеж и бек да земиме со оваја распишана команда нема ништо да бидиме сите шо коментирате дај бе ве молам гледајте го преносот видете шо се дешава второ полувреме и посебно на тајмаут па она го нема но у београду земете изгледајте исто и лани видете на прекини и тајмаут шо се збора и советува е страмота па после видете тајмаут на било кој друг тренер од страна и да прајме муабет фала за минатата сезона и пехарот шо никој го неќеше сега за чекор понапред цела тројка да си оди во двојката нека учат деца а тука само чоек од страна и се разбира плус бек шутер оти овие сите шо ги зедоа се само да подаваат на пикер и крило не знаат и не можат на скок шут па Каспер само да шутка барем да шутнат да промашат никој нема да се буни да имаат мадиња арно ама сите пички едино крилото со срце другите сите манекени !
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Сега едино да тепаат во Скопје и ЛШ да се извадат но е на сите јасно дека тренерите не знаат кај тераат дека разбираат ракомет е факт ама да пренесат на клупа е катастрофално лошо уствари мене не ми е јасно како е поделено еден е за одбрана друг за напад а третото е за измени и карање со судиите шо рекоја многу бабици излезе дете килаво и најискрено немам надеж и бек да земиме со оваја распишана команда нема ништо да бидиме сите шо коментирате дај бе ве молам гледајте го преносот видете шо се дешава второ полувреме и посебно на тајмаут па она го нема но у београду земете изгледајте исто и лани видете на прекини и тајмаут шо се збора и советува е страмота па после видете тајмаут на било кој друг тренер од страна и да прајме муабет фала за минатата сезона и пехарот шо никој го неќеше сега за чекор понапред цела тројка да си оди во двојката нека учат деца а тука само чоек од страна и се разбира плус бек шутер оти овие сите шо ги зедоа се само да подаваат на пикер и крило не знаат и не можат на скок шут па Каспер само да шутка барем да шутнат да промашат никој нема да се буни да имаат мадиња арно ама сите пички едино крилото со срце другите сите манекени !
Sent from my SM-S901B using Tapatalk