Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
neka go frlat odma liga shampioni ako go biva ke se snajdi :D i onaka tamu tankosen go cekame cel zivot da prkni

Ja gledav programata na RTRS koja e televiziski pokrivitel na turnirot vo doboj i nema predvideno emituvanje na PELISTER osven ako nevigrame za 3 mesto ili finale. Da se nadevame deka na youtube ke gi ima site utakmici

Од бомбите од првиот тим, ќе се задоволиме изгледа со песната од Зорица Брунцлик - стобом би :D

Тимот е сосема доволен за да се земе двојна титула, со било кој друг играч/и да дојдат нема да има голема промена, работата е да се склопи колектив за подолгорочни цели и тимот да се наградува на подобро.
Нека биде ова година на забава и учење за догодина поорганизирано се влезе.
Најважно е да се продолжи соработката со општината и секој нов спонзор да ни е добредојден.

Упдејт:

Незнам оти ама имам чуство Маргуч (Белистојаноски) ќе го донесат во прв тим.

Некој да има информација што е со Руди Сери и Дејвис ги немаше на отварањето во Добој при дефилето на екипите.

Некој да има информација што е со Руди Сери и Дејвис ги немаше на отварањето во Добој при дефилето на екипите.

На Руди Сери женаму исто не е во сликите на ЖРК Пелистер

Oli Mittun дефинитивно е играч за кој ќе се зборува многу во иднина, исто и неговиот сонародник Elias Ellefsen кој е во Кил од ова сезона, ќе бидат дефинитивно играчи каде ракометот ќе се врти околу нив. Ellefsen вчера мн добра партија покажа на пријателска против Алборг.
Плус во оваа генерација имаат и две страшни десни крила Hákun West Av Teigum во Фуксе Берлин (овај малио не растури Битола ко играше за Архаус) и уште едно десно крило Hansen Bogi.

Последно уредено:
Ќе најди дај некој линк за турнирот во Добој оти читам ќе немало преноси од нас само за трето место а овие од Египет тешко да ги тепаме и Монпеље само домаќниот е лесен

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Ќе најди дај некој линк за турнирот во Добој оти читам ќе немало преноси од нас само за трето место а овие од Египет тешко да ги тепаме и Монпеље само домаќниот е лесен

Пренос на Телма требло да има, ама нема да има, ни на телма ни на youtube...ебати тв турниро со нема тв пренос

Пренос на Телма требло да има, ама нема да има, ни на телма ни на youtube...ебати тв турниро со нема тв пренос

Tuka nema utakmici od Pelister ne zaebavaj Telma ako ima to ke bidi cudo

Овде вели ќе има пренос од сите утакмици ...https://youtu.be/8yhS4KZLHHA

А овде пак дека нема пренос од сите утакмици ...https://youtu.be/-3Lr0LaHWsA

Последно уредено:
Tuka nema utakmici od Pelister ne zaebavaj Telma ako ima to ke bidi cudo
За се ми велиш не заебавај, а знајш од памет јас не ти зборам :)

Ако некој најди сепак линк за утакмиците на Пелистер нека објави тука

За се ми велиш не заебавај, а знајш од памет јас не ти зборам :)

Ако некој најди сепак линк за утакмиците на Пелистер нека објави тука
Ќе ни пуштат пренос од управата или "ветераните" [emoji23] таман ќе земат нешто арно да напрат пример со детето шо го денсоја Калаџиовски и одма чекор назад во приватна забава ,за шо одиме на турнирот ко не можат еден пренос на youtube да обезбедат исто и некни пријателска со Партизан ни кој дал гол како изиграл никаков извештај за нешто повеќе да не прајме муабет дали ова се прај за инает или толку ми сече не можам да разберам

Не збораш на памет само ми те лажат [emoji1787]

Utakmicite preku interntet moze da se gledaat.

Utakmicite preku interntet moze da se gledaat.
mozat tie sho se prenesuvaat, za terminite vo koi sme nie prashanje dali voopato se snimat, za treto mesto ili finale samo ke gleame za zal

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom