Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
За тој од Египет веќе цел месец се збора, се надевам ќе биди потпишан, има чекање документациски со тие африканците, се надевам одат на сигурно, нема да не извиси...
Со Богдан Радивојевиќ изгледа тешко, гледам и ги почна подготовките со Сегед, така да остана само желба...
Остана уште Деки бој и највероватно тоа ќе биде тимот, иако е пичлеме и го неќам во тимот, ама со Цветко и Петар сме многу неискусни за лш.
Тимот е нешто со помлади ракометари за разлика од лани и некои непознати играчи кои можи да се x фактор.
Вистинскиот тест ќе го видиме другата недела на турнирот во Добој.

За тој од Египет веќе цел месец се збора, се надевам ќе биди потпишан, има чекање документациски со тие африканците, се надевам одат на сигурно, нема да не извиси...
Со Богдан Радивојевиќ изгледа тешко, гледам и ги почна подготовките со Сегед, така да остана само желба...
Остана уште Деки бој и највероватно тоа ќе биде тимот, иако е пичлеме и го неќам во тимот, ама со Цветко и Петар сме многу неискусни за лш.
Тимот е нешто со помлади ракометари за разлика од лани и некои непознати играчи кои можи да се x фактор.
Вистинскиот тест ќе го видиме другата недела на турнирот во Добој.
Ја гледав некни со Охрид. Сери највероватно сеуште не е спремен, ни секунда не влезе. Урош дели најмногу од сите, очекувано. Данецот пикерo исто така делува многу солиден за одбрана. Василев класа. Многу ме изненадија баш крилата, Цветан и Петар. Некако многу стабилни ми делуваја, знам дека не е репер Охрид, ама беа сигурни. Јас па се надевам дека деки нема да дојди па нека се фрлат во оган децата, сега им е време да покажат дали ги бива или не. Павле Петрович, храбар ама нема во глата, ќе брка работа македонска лига. Костевски продолжи со супер игрите. Кизич покажа најмногу од голманите, им скина неколку зицери. За Египјанецо се надевам дека нема да е тој, дека ќе биди некој поарен.

Да сум на местото на Бранче уште одма после првенството би го потпишал Калајџиески и би го остајл уште 2 години во Словенија во некоја екипа кај шо ќе има минутажа.

kolku deca ima vo reprezentacijata do 19 od kaj nas?

Да сум на местото на Бранче уште одма после првенството би го потпишал Калајџиески и би го остајл уште 2 години во Словенија во некоја екипа кај шо ќе има минутажа.
Oti posle ko mozi I sega go gledam tamu na slikite e so repkata I rade se glavni I ne samo nasi imase dosta interesni deca I kaj drugite a ne znam za kalajdtiovski ama za golmanceto Galevski ke mora da go vratime vo Bitola

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

kolku deca ima vo reprezentacijata do 19 od kaj nas?

Две - Ристевски и Белистојановски.

Додатно, ако не грешам, Галевски и Карасманакис се битолчани ама играат во Алкалоид/МултиЕсенс.

Две - Ристевски и Белистојановски.

Додатно, ако не грешам, Галевски и Карасманакис се битолчани ама играат во Алкалоид/МултиЕсенс.
Карасманакис играше за кадетите на Пелистер па потпиша во Мулти Есенс

A oti so mu fali na dresot? Nemozi sekoja godina nov dres, plus ovaj e sampionskiot dres neka izigraat i ovaa godina so toj dres.
Neznam kolku pratis sport....sekoja prosecna ekipa vo koj bilo sport sekoja godina promovira i nastapuva vo nov dizajn na dresovi, toa se pravi zaradi imidz i prodazba na novi dresovi od omileniot klub

Neznam kolku pratis sport....sekoja prosecna ekipa vo koj bilo sport sekoja godina promovira i nastapuva vo nov dizajn na dresovi, toa se pravi zaradi imidz i prodazba na novi dresovi od omileniot klub
A ti ne znam kolku go pratis sportot vo mkd.... Osven 20na -30et prodaeni dresovi po sezona ne vervam daka klubot ke ima nekon golem kar od toa + eden mesec ke se jadi lajna kako mozevte ovaj dizajn da go odberite, zosto tolku e svetla zelenata boja na dresovite trebase za nijansa potemna i cela enetgija ke zaminede vo pogresen pravec. Vaka e popametno barem za dresojte nama da se pisat referati so negativna energija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom