Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој да има информација што е со Руди Сери и Дејвис ги немаше на отварањето во Добој при дефилето на екипите.
Пренос на Телма требло да има, ама нема да има, ни на телма ни на youtube...ебати тв турниро со нема тв преносЌе најди дај некој линк за турнирот во Добој оти читам ќе немало преноси од нас само за трето место а овие од Египет тешко да ги тепаме и Монпеље само домаќниот е лесен
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Пренос на Телма требло да има, ама нема да има, ни на телма ни на youtube...ебати тв турниро со нема тв пренос
За се ми велиш не заебавај, а знајш од памет јас не ти зборамTuka nema utakmici od Pelister ne zaebavaj Telma ako ima to ke bidi cudo
Ќе ни пуштат пренос од управата или "ветераните" [emoji23] таман ќе земат нешто арно да напрат пример со детето шо го денсоја Калаџиовски и одма чекор назад во приватна забава ,за шо одиме на турнирот ко не можат еден пренос на youtube да обезбедат исто и некни пријателска со Партизан ни кој дал гол како изиграл никаков извештај за нешто повеќе да не прајме муабет дали ова се прај за инает или толку ми сече не можам да разберамЗа се ми велиш не заебавај, а знајш од памет јас не ти зборам![]()
Ако некој најди сепак линк за утакмиците на Пелистер нека објави тука
mozat tie sho se prenesuvaat, za terminite vo koi sme nie prashanje dali voopato se snimat, za treto mesto ili finale samo ke gleame za zalUtakmicite preku interntet moze da se gledaat.ТВ - РТРС
Радио Tелевизија Републике Српске, Најновије вијести - Бањалука, Република Српска, БиХ, Србија. На једном мјесту политика, економија, спорт, забава. Radio Television of Republika Srpska official website, news, politics, economy, sport, entertainment.www.rtrs.tv