Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Не заслужваме титула нека ја земат скопјани, најслаба игра имаме од сите екипи во плеј оф.Овие намернл бе одеја да ја изгубат утакмицата не е можно ова па Пролет нема дс напрај толку аметерски грешки “ненамерни”. Да си ја пишиме 1 со алкалоид барем и ние некој ќар да видиме.

Последно уредено:
Често пати се прашвам дали играт професионалци или аматери во екипава....

Браќава изгледа многу наливно се имаја напиено, салам под саух беа :D а за судиите одамна no comment:facepalm:

Инаку 100% стојам дека со Павле е подобро од колку со Суси...Се појќе се губи арапо...

На крај бодојте се најбитни али не можи цело време 6-0 одбрана...Нека му ја мислат за со Алкалоид и Вардар

Голманите не извадија, Лесјак солиден, Кизиќ пак клучен пенал фаќа, она Костески е махер за 1000 зицери да љуфни, премногу грешки...
Вака кај Алкалоид теорија нема да победиме, освен на маса ако падни некој deal.
И пак ќе кажам дека по брич екипа за ракомет од Тиквеш нема бе, нема ! Шо ги учи она матоилото на клупа не знам, секој старт е за 2мин, згора на се цела трибина ти свиратo_O Сега против Зоки кренаја глас или !?

Само неколку души се сложија овде со мене кога реков дека грешка е шо се откажаја така лесно од Валтер и уште поголема беше изборот на нов тренер. Се потврдва фактот дека Јович не е за прв тим а Шундо е аут од сериозен ракомет веќе 4 5 години. Со данецот барем имавме тренер ова е многу полошо и од последните утакмици со него. Сега е мртва трка кој има послаб тренер дали ние или Вардар со Недановски.

Голманите не извадија, Лесјак солиден, Кизиќ пак клучен пенал фаќа, она Костески е махер за 1000 зицери да љуфни, премногу грешки...
Вака кај Алкалоид теорија нема да победиме, освен на маса ако падни некој deal.
И пак ќе кажам дека по брич екипа за ракомет од Тиквеш нема бе, нема ! Шо ги учи она матоилото на клупа не знам, секој старт е за 2мин, згора на се цела трибина ти свиратo_O Сега против Зоки кренаја глас или !?
E ne igrat evropski rakomet tie , tie si igrat za bodoj za da izlezat vo evropa ne za da sporedvat vaka bilo skandinavija taka bilo kako da mu objasnele deka civilizirano neznam so . Najdobra odbrana igrat od site trebase poke da gi tepat ovie " nasite" . Oti da ne sviti cela tribina , bodoj mu trebat da ne treba tepih crven da mu postelat na pijanicite,kockarite. I razlikvajte ng so publika

od to skandinavija ispadna pogolema pickarana deka nema, edno vreme molevme sea gleame deka ne se za nas, cela danska videa vrti za armosferata kako bila, drapaj si kuro, em pari ni lapat em nisto ne dobivame pomocani platenici bez srce, ne e mozno site raboti losi da ni se pogodija bitola ko stigna klub da se praj, i nashite igraci ispadnaja nesposobni i trenerite veze nemat i nashe dete ne ispadna nekoe da povleci, i so balkancite ex yu sreka nemavme, kapitenot najmnogu srce pokazva a sposobnost nula za zal, ne znam kako bi se dobilo kaj kiro realno so vakva postsvenost, stvarno iznenanduvanje bi mi bilo...

E ne igrat evropski rakomet tie , tie si igrat za bodoj za da izlezat vo evropa ne za da sporedvat vaka bilo skandinavija taka bilo kako da mu objasnele deka civilizirano neznam so . Najdobra odbrana igrat od site trebase poke da gi tepat ovie " nasite" . Oti da ne sviti cela tribina , bodoj mu trebat da ne treba tepih crven da mu postelat na pijanicite,kockarite. I razlikvajte ng so publika
Па не си во право, ова беше се само братско навивање не , свиреа на наши напади лозари. Јас до сега сите утакмици ги имам изгледано н и еднаш немало вакво контра одење против. Играчите се друг муабет овде прајме муабет за Пелистер дека е исвиркуван, на два три пати се викаше сакаме победа… до сега не било пракса се одеше на пријателска база се пееа песни без разлика на резултатот и случувањата на паркетот. Да не речам играта беше во втор план.
Во ред , кажавме дека сооптшението не беше во ред на управата и сите одма посочивме на то, ама дел од нас се понашате како ние да сме сосема невини за случувањата во скопје и само тие се криви. Најмалку сакам да ги бранам ама стварно се претерва демек се најдовме УВРЕЏЕНИ од едно соопштение и готово поќе кур не не боли за клубот. Истите грешки се прат 20 год егото неможиме настрана да го остајме и сите друго цело време ни се криви, делегати управи, играчи…

Под хитно да напрат состанок Управата и на него да дојдат Цаурот и сите останати легенди на клубот, да му пуштат која било утакмица на овие платенициве и пијаници колку ни значи оваа сезона да освојме титула и како се игра за зелено белиот дрес! На кој не му значи сиктер од година!

Не случајно го пуштив видеото погоре со Ковопетрол...

Најмногу ни фалат наши прво Битолчани па и македонци кој ќе потегнат во клучни моменти...Па тие не паѓаат лесно на притисоци и колку толку го осеќаат значењето на дресот. Пример за поздрав се Ојлески, Павле, Петар донекаде и Костески иако уште треба за него можда
...Тие мора повеќе да се форсираат во вакви утакмици со притисок оти овие странци мноогу лесно се губат со исклучок на Василев до негде а Пешески не знам само шо го зедоја..Па исто и денеска се виде...Голманите за среќа ни се супер тандем

Последно уредено:
Па не си во право, ова беше се само братско навивање не , свиреа на наши напади лозари. Јас до сега сите утакмици ги имам изгледано н и еднаш немало вакво контра одење против. Играчите се друг муабет овде прајме муабет за Пелистер дека е исвиркуван, на два три пати се викаше сакаме победа… до сега не било пракса се одеше на пријателска база се пееа песни без разлика на резултатот и случувањата на паркетот. Да не речам играта беше во втор план.
Во ред , кажавме дека сооптшението не беше во ред на управата и сите одма посочивме на то, ама дел од нас се понашате како ние да сме сосема невини за случувањата во скопје и само тие се криви. Најмалку сакам да ги бранам ама стварно се претерва демек се најдовме УВРЕЏЕНИ од едно соопштение и готово поќе кур не не боли за клубот. Истите грешки се прат 20 год егото неможиме настрана да го остајме и сите друго цело време ни се криви, делегати управи, играчи…

Не прајте тензија за џабе. Цела утакмица ја гледав Лозари буквално ниту еднаш не свиреа на наш напад,макар и да свиреа не гледам причина зошто да не свират. Никоја управа во светот ги нема наречено своите навивачи пијаници,наркомани. Како до таја утакмица Чкембари беа најдобри од сите па и управата беше таја шо бараше играч плус во навивачите и сега наеднаш испаднаја наркомани и пијаници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom