Какви плачковци сте леле мори мајко.Не ми е јасно со кој ум се вратија на терен после ова...
И што има на видеото?
Како прво никој не ги напаѓа играчите, бегаат од случувањата меѓу Комити и Чкембари. Никој од нив не е удрен кога имаше влез на терен.
Налетале на заклучена соблекувална, што е нормално, затоа што се отвораат пред полувреме за да не се случи некој да им собере се'. Ја искршиле вратата за да се спасат од хаосот по влегувањето на публика во терен.
Доста глумите лудило бе, колку што се криви тие што влегоа во терен, толку сте криви вие што испровоциравте со фрлање бакљи на обична публика. Да се разбереме, ВИЕ ПРВИ НАПАДНАВТЕ, па вас ве нападнаа, да не го прескокнуваме тој детал.
Не ми глумете некои невини, ако јас сакам да влезам мирно на трибина, нема да носам буренца петарди со мене, ако сакам да не правам инциденти ШТО КУР СУМ СТАВИЛ ФАНТОМКА? Се знае која ви беше целта на влегувањето и одма пуштање по огради и демолирање.
Е сега што вашето хулиганско влегување доведе до поголем хаос и влез во терен од наша страна (што е за секоја осуда и во моментот кога се случи тоа, поголем дел од постарите се обидуваа да спречат влез во терен, затоа што се знае дека таков потег само казни ти носи и кривични, нема шанси да не те идентификуваат покрај толку камери), се одрази лошо баш врз вашите ракометари, замислете МИХО БИЛ КРИВ, ГИ НАМЕСТИЛ.
Не се срамете жити се, кажав и во навивачки групи темата, Михо да не е командир па да го организира обезбедувањето?
Михо својата работа ја завршува со ангажирање на милион специјалци и обични плавци. Не е он крив, што не се способни да организираат утакмица.
Што не речете на пример, абе како не пуштија без проверка, како внесовме толку пиротехника, како влеговме сите без проблем, како не оставија да фрламе кон обична публика и без никаква провокација да ја тргаме оградата?
Ама не, вас ве местат сите, се е тоа масонска игра за Пелистер да не земе титула.
Вие може да се лутите што вашите не барале да се доигра пред празни трибини да речеме (иако, подеднакво сте криви за хаосот), што ете биле под стрес пошто повеќето се странци и не се навикнати на вакви настани, ама не може да речете МИХО Е КРИВ, НЕ НАМЕСТИ. Ниту Михо ги исценирал инцидентите, ниту некој им држел нож под грло на играчите да се вратат на терен.
А дека ова не се случува и во Битола и сте као изненадени од нештата, тоа да му продавате филм на некој што не е од Македонија.
Никој не се одзва на инфото дека и од Комити вчера се уапсени над 20 луѓе и си попија кривични. Или уште само вас ве мрази светот?
Последно уредено: