- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 176
- Поени од реакции
- 11
битолски ПИЧКИ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не побараа ништо. Сме виделе вакви ситуации милијарда пати. За на фудбал во Тетово да не коментирам, никогаш не се прекинувала.Стварно не ги знам правилата ,ама ме интересира дали судиите после удирањето на Лесјак и влегувањето на неслужбени лица во голем број на теренот не побараја празнење на салата и дали можеа да досудат крај заради немање на услови за игра и опасност по актерите.
Или не се осудија на то оти еве никој играч не беше нападнат директно а можеше лесно и да добијат ќотек и играчи а и тие судии .
И дали ако управата ги повлечеше играчите и да не сакаше да продолжи со утакмицата дали то ке беше казна за Пелистер или ..
Затоа мислам дека судиите и делегатот се најповикани да донесат суд.
pisav i pogore na ova derbi od vasa strana letaja kamenja kon obicnata publika .. poke od jasno e deka to nikogas nikoj nema da go priznaj .. moj drugar sedese na ova tribina ako ne se lazam go imase i slikano kamenot ama i da e taka ke bidi po vase nema vrska vo red e da ne ja tupime i taka veke tenzicnata atmosvera gi otruvme tie so ne se navivaci so navivacki raboti i za kraj pak pisam clen na komiti eve i inicijali ke klam pak B.M so odredena grupa bese tamu kaj so se frlija bakli to e to vistinata e taaa deka udirvte igrac po gla nema so da se diskurira eve sajbero vika nisto ne mu bilo pa otepajtego sledno za da mu bidi nesto .. nema vrska najpametno e mozi da se zakluci temata na nekoj den …. posle ona vcera deka ke se vidime vo dogledno vreme teska rabota za zal sportski pozdrav i do tebeИзбегавам да коментирам на темава, ама испровоциран од „оправдувањата“ што ги пишувате, ќе оставам еден коментар.
Истите работи кои ве „испровоцирале“ се редовна случка во Битола, на 0:44 и 1:52 се гледа како обичната публика фрла со предмети, и низ цело видео се гледа како еден куп „мажи“ скриени зад кордонот провоцираат, а се гледа и по некој шал и маица Чкембари. По ваша логика, истово треба да го окарактеризираме како напад од инфилтрирани Чкембари на тој дел од трибината па да почнеме распалба према тој дел? Да не се лажеме, во ниту еден момент вашата безбедност не беше загрозена вчера, ниту беше некаква самоодбрана. Уште од самиот влез и најавите кои ги имавте пред утакмица, дадовте до знаење дека сакате да правите бељи, не ја барајте вината сега на друго место, свесно знаевте што правите.
И никако не ми е целта да провоцирам, ама со небулозиве и правдањето на оние кои фрлаа бакљи и буриња кон тој дел од трибината се охрабруваат истите залутани дерби фаци да прават исти глупости на грбот на групата, кои на крајот најчесто завршуваат кобно со добиени пендраци или кривични пријави. Лесно може да парафразираме дека Лесјак или играчите на Пелистер испровоцирале па одговорот бил да се фрла со парички, реалноста е дека е срамно и жално што после толку години апели, осудувања и казнувања сеуште има вакви индијанци кои ќе ја оцрнат сликата, и за наше и за ваше добро е да се бориме за искоренување на истите.
Околу натпреварот, повторно прегоревте во желбата, и повторно завојувате со управа и играчи, истите сценарија ви се повторуваат од година во година. Делува како да ниту вие, ниту вашите играчи сте психички спремни и зрели за титула, премногу лесно ви паѓа моралот и вртите грб на играчите и управата, немате никаква хемија и поврзаност и во клучни моменти, се губите екипно во притисокот. Како и да е, има уште за игра, ништо не е сеуште решено. Спортски поздрав, се надевам се гледаме во Битола![]()
Убо се гледа на 0:29 секунда кој прв почнува и фрла прво црвено па жолто столче од кај обичната публика оти жени и деца фрлаат после исто од таму со шишиња и се друго за после враќање на ударот со бакљите и влезот на терен е нормална реакција и последица ... Топ дерби само штета за казните на толку членој и така ги губиме децата ништо чудо и за прв пат да има некоја казна кај домаќините да се оправда неспособноста на мрв ,обезбедувањето и организаторите на натпреварот шо рекоја барем слушна цел балкан за дербито и се беше изработено како шо треба од двете страни сега е најважното како после ова ќе се одржи групата и консолидира за дерби е лесно но немам сумља дека ќе бидиме уште појаки браво за сите вчера шо беа Скопје а штета шо играчите се пички и инвалиди да имаа барем пола од мадињата на групата ќе тепавме лагано а тие се ебаваат шо не се борат за светите дрес па преодна оценка само за голманите и пикерите како цела сезона тро и Каспер дели се друго е просек !
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Викам не коментирам ама уште ти фалеше денесМрднат , столчињата во Јане се црвени и црни , не се донирани и прибирани од секаде како во вашата штала
Кај виде жолто столче само ти си знаеш
V sala nemas vlezeno forum navivacuu!!!!Мрднат , столчињата во Јане се црвени и црни , не се донирани и прибирани од секаде како во вашата штала
Од ко ве измочавме лани пожолтеа некој дел.Мрднат , столчињата во Јане се црвени и црни , не се донирани и прибирани од секаде како во вашата штала
Настрана инцидентот, топ организирано гостување спремна екипа, 450 души за град како Битола е супер бројка, за разлика од некој други шо неможат 300 луѓе да одат на гостување, ние во последните години со одлични изданиа кога најмногу треба. Штета само резултатот не ни одеше во прилог па да беше забавата комплетна. Супер нов ударен транс одлично изгледа, за во иднина поќе памет и мудро влечење потези да не се дозволи ова утакмица да биди негативем преоктет во групата. Оти како шо гледам сите се против нас почнувајки од коментатори на мтв,портали,дури и нашата управа пробват цела вина да ја стават на нас !!!