Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си помешал ситуациите , а за тој пеналот ..не се свири пенал по 5 чекори на Моралес .Жити се не плачете за судење.
И кај вас скоро никого не исклучи цела утакмица, едноставно поостат критериум имаа.
За таа ситуација што викате дека ја дал топка за Борко, Павлетиќ намерно се мавна во Њокас кој не се помрдна, плус целиот се свитка за да нема судир. Јас и две минити за глупоќа ќе му дадев на усташот.
Исто така, на +3 за Вардар во прво полувреме, не досуди чист пенал над Моралес за +4, напротив добивте конта со која се вративте во утакмицата. Немаше ни да гледате неизвесен финиш да не беше таа судиска одлука.
Никој не вика дека не се нашите криви , арно ама оние двајцата ме треба да ми судат поќе фала...Грешката треба да си ја бараме во својте редови, а не во судиите. Вардар дојде во Битола без стартниот среден бек, играа Додиќ од 19 години и Карапалевски од 21. Второ, Дибиров и Тото не беа ниту на 70% спремни за денес. Трето, игравме цела утакмица со Талески и Куни на бекови, а вие имате дупло повеќе избор на бекови. На крај не е до играчите и имињата, туку до карактерот на екипата. Вардар е шампионски тим, сакајте лутете се или не, ама вас тоа ви фали. И на крај срамота што се дозволи Комити за излезат пред крај, во Скопје ви беше дозволено да седите и после утакмица 15минути, ама ајде тоа може и не е до клубот ваш.