Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Дај бе олабајте малце,нека си работат луѓето, нека има шо поќе песни,памтам и во на спиро времето 2002 ко излезе сакам боја зелено бела исти негативни коментари имаше. Иначе јас би сакал да се напрај модерна верзија на Птицо моја со модерни звуци. Имаше едно видео паркети ја свиреа ако го има некој видеото нека го постира.

Чисто информативно, од кој играчи досега сте најмногу разочарани во тимов?

Vtorio tim e na cekor na plej off nikoj niv ne gi spomnuva... Bravossss PELISTEREE
Kako nikoj skoro site gi gledavme vcera igraa so srce i mnogu podobro od prethodno posebno toj sredniot bek i levoto krilo dobri isto i golmanite bea odlicni

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Чисто информативно, од кој играчи досега сте најмногу разочарани во тимов?
poubo prasaj od koj ste zadovolni:facepalm:
Kako nikoj skoro site gi gledavme vcera igraa so srce i mnogu podobro od prethodno posebno toj sredniot bek i levoto krilo dobri isto i golmanite bea odlicni

4 jovan talevski i cvetan kuzmanovski uba e ekipa e sobrana so papata na celo ima koj da gi vodi

poubo prasaj od koj ste zadovolni:facepalm:

4 jovan talevski i cvetan kuzmanovski uba e ekipa e sobrana so papata na celo ima koj da gi vodi
Kuzmanovski sekoja utakmica deteto najjako igra! I realno treba Babic da go zemi vo napad 100 pati poaren ke e od madzovski i ojleski...

Жива катастрофа никој не ја одобри и бендиса ама ко ќе ја споредиме со вашата нашата е топ [emoji16]

Баш мислам дека Кометалската е топ песничка :D

И онаа на РК Вардар е очобол, РК металург има најнавивачка химна и најненавивачка навивачка група :D
Поентата ми беше друга, дека ќе гореше Битола ако Еурофарм бил во преден план и ако не се сменеле дресовите. За на крај, химната да биде ЕУРОФААААААРМ Пелистер :D
Очекував некоја реакција од ваша страна.

Озбилно сте дека ја ислушавте цела химна и не ве протера за во вц

Воздржете се од навредливи коментари и напаѓања меѓу себе....
Ова е форум и секој член можи да си го кажи ставот и своето мислење.
Прво никој не е вечен во клубот освен навивачите, тука се навивачите и во лоши и во добри моменти, се поминуваат тие, од друга страна се менуаат: играчи, управи, претседатели, спонзори и друго....
Така да и Циле не е вечен, утре ќе го мани точката ќе речи не спонзорирам поќе и зетчето ќе си го повлечи газот. Лошо е сеа шо клубот е приватен, тие даваат пари и го кранаја куро над мадиња, домашните утакмици требаше да ги играме со зелено-бел дрес и првата и втората екипа курташак си игра со нас играат и со плави, на останатите две гарнитури од дресовите вториот и третиот нигде нема зелено, доминира плавата и белата боја...
Колку шо е добро да имаш богат газда, толку е и лошо....
Моментално си терат свој филм, за химната ни најавено дека ќе има нова химна ни ништо, објавија од вечерта, утре во 20:00h се презентира новата химна, цел град со прашалници остана...
Искрено ужасна е, ниту текст е ко шо треба, ниту ритам, ниту глас тој шо пеј :facepalm:
Од толку песни за Пелистер и Чкембари, овие топла вода измислуват :несвест:
Со сила како да ја бркаат публиката, во иднина ако се игра нешто случајно со публика...

kako e situacijata so greenje v sala? ima neshto ili se brukame so ladno i vo evropskite utakmici?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom