П
Пљампач
Гостин
Ako posle ovaj natprevar ne mu stani jasno deka mora golman da kupat, togas neznam.so.da recam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Голман или два... Ќе фали НиколчеAko posle ovaj natprevar ne mu stani jasno deka mora golman da kupat, togas neznam.so.da recam...
Чаневски знае да скине некој зицер, ама далеку е од Николче. Ја добивте првата битка, честиткиГолман или два... Ќе фали Николче
И сега што велиш сеуште "1961 ти е изразит фаворит за првенството"?Перич, Кушан и Мандалинич се играчите шо ја прат разликата на терен. Посебно Перич и неговата лукавост во играта еден на еден. Плус со Кушан се на истс фрекфенција и секое додавање на Перич кон него беше реализација или пенал.
Тенка е бековската линија, се глеа дека Вегар и Стјепнович не се во истата форѓа од лани. Ќе мора уште еден бек да се испзари.
Да не ја тупм многу, честитки за играта и за победата. Само така нека профолжат и да се радваме на нови победи.
Прилично добро делуваше дечкото. Динамичен, со идеа.Перич, Кушан и Мандалинич се играчите шо ја прат разликата на терен. Посебно Перич и неговата лукавост во играта еден на еден.
Ова е само почеток. До плејоф и тие ќе пазарат а и ние и сигурно нема да бидат двете екипи во овие состави.Честитки до момците за првата титула оваа година. Секако дека не е репер овај турнир но ако по утрото денот се познава тогаш ќе имаме добра сезона. Не очекував многу на овај турнир мислејќи дека 1961 ќе бидат во подобра форма поради пораниот почеток во СЕХА лигата би требало веќе да се при крај со подготофките но изгледа 1961 е далеку од нивото на европа.
Автоматски споено мислење:
И сега што велиш сеуште "1961 ти е изразит фаворит за првенството"?
А ти нешто ВИДОВИД си што знаеш дека уште ќе пазарат, и сигурно чим си знаел дека се изразити фаворити (уште пред месец дена) знаеш и што ќе напазарат. Вратисе некој пост поназад да видиш што имаш пишувано за засилувањата на 1961 а што за Пелистер. Дете не ме сваќај погрешно немам намера сега да се објаснувам дека цело време грешиш само сакам да ти укажам да не бидеш толку негативен на форумот и на РК и на ФК ПЕЛИСТЕР остајги луѓето што ја познаваат работата во клубовите да си ја вршат во рамките на своите можности и буџетот.Ова е само почеток. До плејоф и тие ќе пазарат а и ние и сигурно нема да бидат двете екипи во овие состави.
На хартија имат позвучни имиња, меѓутоа Вујин, Тале а посебно Вујин му се голем промашај.
После овај турнир можи да се констатира дека двете екипи се израмнети, че делат нијанси во битката за титула.