Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Голман или два... Ќе фали Николче
Чаневски знае да скине некој зицер, ама далеку е од Николче. Ја добивте првата битка, честитки :D Ќе биде добра сезона <3

Ај наздравје да им нежно им го свирнавме... ова не е реална слика али убо за самодоверба.
Одбраната таман, проток на топка слаб.

Одлична игра и борбеност!Браво,ваков меч одамна не сме гледале!Честитки пелистерци!!!

Перич, Кушан и Мандалинич се играчите шо ја прат разликата на терен. Посебно Перич и неговата лукавост во играта еден на еден. Плус со Кушан се на истс фрекфенција и секое додавање на Перич кон него беше реализација или пенал.

Тенка е бековската линија, се глеа дека Вегар и Стјепнович не се во истата форѓа од лани. Ќе мора уште еден бек да се испзари.

Да не ја тупм многу, честитки за играта и за победата. Само така нека профолжат и да се радваме на нови победи.

Честитки до момците за првата титула оваа година. Секако дека не е репер овај турнир но ако по утрото денот се познава тогаш ќе имаме добра сезона. Не очекував многу на овај турнир мислејќи дека 1961 ќе бидат во подобра форма поради пораниот почеток во СЕХА лигата би требало веќе да се при крај со подготофките но изгледа 1961 е далеку од нивото на европа.
Автоматски споено мислење:

Перич, Кушан и Мандалинич се играчите шо ја прат разликата на терен. Посебно Перич и неговата лукавост во играта еден на еден. Плус со Кушан се на истс фрекфенција и секое додавање на Перич кон него беше реализација или пенал.

Тенка е бековската линија, се глеа дека Вегар и Стјепнович не се во истата форѓа од лани. Ќе мора уште еден бек да се испзари.

Да не ја тупм многу, честитки за играта и за победата. Само така нека профолжат и да се радваме на нови победи.
И сега што велиш сеуште "1961 ти е изразит фаворит за првенството"?

Перич, Кушан и Мандалинич се играчите шо ја прат разликата на терен. Посебно Перич и неговата лукавост во играта еден на еден.
Прилично добро делуваше дечкото. Динамичен, со идеа.

Мора да се земи голман и уште еден лев бек.
Чаневски е ОК за втор голман .
Со такви 2 засилување , лаганица ни се и куп и првенство .
Кај толку пари се дадоа уште тие 2 места мислам не се проблем за буџетот .

Честитки до момците за првата титула оваа година. Секако дека не е репер овај турнир но ако по утрото денот се познава тогаш ќе имаме добра сезона. Не очекував многу на овај турнир мислејќи дека 1961 ќе бидат во подобра форма поради пораниот почеток во СЕХА лигата би требало веќе да се при крај со подготофките но изгледа 1961 е далеку од нивото на европа.
Автоматски споено мислење:

И сега што велиш сеуште "1961 ти е изразит фаворит за првенството"?
Ова е само почеток. До плејоф и тие ќе пазарат а и ние и сигурно нема да бидат двете екипи во овие состави.
На хартија имат позвучни имиња, меѓутоа Вујин, Тале а посебно Вујин му се голем промашај.
После овај турнир можи да се констатира дека двете екипи се израмнети, че делат нијанси во битката за титула.

tie si ovoj sostav samo nadolu mozat da odat, ako sega ne zemat eden dvajca ekstra za dva meseci gi ocekuva raspad
a kaj nas e obratno, zelba i atmosfera samo ke se podobruva, da naucat igracite sho znaci imeto pelister i upravata da se svesti kolku potencijal ima neiskoristen
Kusan mi e mene mvp mu dade seks na najako i opsto citam nemalo protok apsolutno ne se slozvam, ima odlicna ideja za proigruvanje na piker pa i so krilata isto, e sea sreka da se ima so povredi i ova gomnoto korona da zavrsi na prolet da se izradvame ko lugje barem

Ова е само почеток. До плејоф и тие ќе пазарат а и ние и сигурно нема да бидат двете екипи во овие состави.
На хартија имат позвучни имиња, меѓутоа Вујин, Тале а посебно Вујин му се голем промашај.
После овај турнир можи да се констатира дека двете екипи се израмнети, че делат нијанси во битката за титула.
А ти нешто ВИДОВИД си што знаеш дека уште ќе пазарат, и сигурно чим си знаел дека се изразити фаворити (уште пред месец дена) знаеш и што ќе напазарат. Вратисе некој пост поназад да видиш што имаш пишувано за засилувањата на 1961 а што за Пелистер. Дете не ме сваќај погрешно немам намера сега да се објаснувам дека цело време грешиш само сакам да ти укажам да не бидеш толку негативен на форумот и на РК и на ФК ПЕЛИСТЕР остајги луѓето што ја познаваат работата во клубовите да си ја вршат во рамките на своите можности и буџетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom