Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе што чоек си, само негативна енергија шириш. Почекај малку не брзај прво види што резултсти ќе има па после ако мислиш дека нешто не функционира критикувај. Ти од кога почна да пишиш по форумот цело време само напаѓаш за се и сешто. Ај да разбираш нешто па да речиме ама ем врска немаш од ништо ем само критикуваш.
nema drug na forumo poke so mu e pogoden usersot skroz mu odgovara :) i jas sum da gi ostaea da rabotat kani i kire ami sigurno deka ne gi izbrkaja od klubo niv vo slucaj da ne se pogodi jovic pak ke vratat od niv nekoj sigurno poke treba da se pisi ovde deka imat 3 deca zemeno za vo vtorio klubo od kolku za ova spored mene

Добро бе што чоек си, само негативна енергија шириш. Почекај малку не брзај прво види што резултсти ќе има па после ако мислиш дека нешто не функционира критикувај. Ти од кога почна да пишиш по форумот цело време само напаѓаш за се и сешто. Ај да разбираш нешто па да речиме ама ем врска немаш од ништо ем само критикуваш.
Етњ не коментираме ние хејтерите, ти коментирај ко разбираш.
Од поодамна од овај фанклуб се повлекоја луѓето со кој можеше да се прај нормална и разумна дискусија.
Ко не ја разбирате намената на форумот и фанклубот, тогаш нема шо да дискутирам поќе.
Ете вие оптимиситите продолжете развивајте ја дискусијата тука ко не прифаќте различно мислење, ние "хејтерите" нема да бидиме дел од неа.

Поздрав и секое добро.

Етњ не коментираме ние хејтерите, ти коментирај ко разбираш.
Од поодамна од овај фанклуб се повлекоја луѓето со кој можеше да се прај нормална и разумна дискусија.
Ко не ја разбирате намената на форумот и фанклубот, тогаш нема шо да дискутирам поќе.
Ете вие оптимиситите продолжете развивајте ја дискусијата тука ко не прифаќте различно мислење, ние "хејтерите" нема да бидиме дел од неа.

Поздрав и секое добро.
Е фала курци и тебе да ти текни да замолкниш. И самиот кажа дека си хејтер па затоа добро е што заќути. Инаку јас 15 години ги трпам разно разни структури во РК ПЕЛИСТЕР кој се изживуваја врз името на РК ПЕЛИСТЕР, надевајки се дека наредните ќе бидат они правите што ќе го вратат ПЕЛИСТЕР каде му е местото.Ваљда џаслужуваат и овие да му дајме шанса и подржка да успеат со РК ПЕЛИСТЕР, нека помини време ќе кажи дали се во право или не.

Интервју со Зоран Стерјев на gol.mk

Има интересни муабети, вреди да се прочита.

Очигледно е прв дел, ќе очекуваме и втор дел.

Сега фали голман шо ќе се повампири...
Малио од Татабања ќе биде убав избор но голман кој сакам да го видам е Томовски

За Мандалиниќ, пишав веќе, доста е ризичен како трансфер заради повредите, но ако се врати во форма може да биде големо засилување. Како млад беше доста сериозен играч/талент. Има работено со Бабиќ во репрезентацијата и претпоставувам дека и заради тоа е донесен, таа е конекцијата.

Некако екипата е доста по вкус на Бабиќ креирана, со додадени македонците кои се по желба на управата. Ќе видиме каков микс ќе излезе од сето тоа.

Многу ќе зависи од тоа во каква форма ќе биде Стјепановиќ. Ако повредата оставила траги, ќе имаат проблем на десен бек.

А се разбира под прашалник е и што ќе биде со голман. Заминувањето на Митревски е несомнено голем удар. Чаневски е таман за втор голман ама не сум сигурен колку ќе може да пружи како прва опција.

До сега добро е сработено.

Дај боже да играат ЛШ, ама со оглед дека Сегед се тресе дали они ќе играат, и Монпеље ќе бара вајлд-карта. Тешко.

Плус, и да го примат Еурофарм Пелистер во ЛШ, нема да може да игра во Битола, зошто салата мора да има столчиња позади голот, и некој други работи што салата во Битола ги нема :( Прописи што ги воведоа лани.

Дај боже да играат ЛШ, ама со оглед дека Сегед се тресе дали они ќе играат, и Монпеље ќе бара вајлд-карта. Тешко.

Плус, и да го примат Еурофарм Пелистер во ЛШ, нема да може да игра во Битола, зошто салата мора да има столчиња позади голот, и некој други работи што салата во Битола ги нема :( Прописи што ги воведоа лани.
Дефинитивно. Затоа и веќе има притисок кон Општината, чија и обврска е истото да биде средено. Не ми се верва дека кај нас можи то да биди во „рекорден“ рок, или пак дека ќе се одлучат за таква инвестиција, ама то е еден од приоритетите ако се сака силен ракометен клуб во градот.

Настрана сите останати вложувања во тимот, мора да се речи дека се тие неспорни, ама ако општината не си ја одигра својата улога во истото, тогаш се е џабе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom