Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Nemam uste od partija ne me ostavat
Хахах дојдовте на власт и за џабе ама вршиш тука на форумот сега кажи шо да се праша писето на фб не те разбрав кој да плаќа за салата и од кај знај овај за тоа

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Deka pod konceija ke mu ja dat na cile znaci pelister ke treba da plaka za da igra...

Deka pod konceija ke mu ja dat na cile znaci pelister ke treba da plaka za da igra...
Од кај знај овај колку треба да плаќаме кога беше порано во управата а ништо чудо то ако се деси да не префрлат во медицинско или во горната гимназија хахаха мајтапот на страна последно е дека преговорите се ви тек што значи нема промени ниту за купувањето на клубот ниту за салата па ќе видиме што ќе биди [emoji6]

Abe veke ni zakazaja termini za ehf, i protivnici i se.. izgleda djabe drndame tolku vreme...

Тие претставниците шо биле од СЕХА за салата, од вчера му дале рок во следните 30 дена, значи до 15.08 да ги средат сите недостатоци шо беа наведени за салата, односно да ги исполнува условите шо ги бараат за да се игра СЕХА и ЛШ тука.
Од друга страна Општина Битола закажа седница на совет на 30.07 за случајот фузија помеѓу двата клуба, овде некој некого еба на здрав памет !

Значи во следните 2 недели до 30ти, сигурно никој нема да фати нешто да работи за салата, дури официјално не помини оваа точка на совет, после е краток периодот устанват уште 15 дена, па за 15 дена можат да го свиткат само.
Сума сумарум, салата ќе си остани ваква штала како шо е сега, Еурофарм ќе си се тргни да игра Скопје лига на шампиони и сеха, а ние ќе играме во ледената :D
Еве денес го добивме и противникот во ЕХФ играме со победникот до Беса или Винтерхур, закажани се и термините....

Така да останва она истото шо го пишевме овде, дека фузијата беше само пуштање мува во новините на социјалните мрежи, да се види како ќе се реагира.

Според мене Игор Котевски ќе го назначат за тренер, ќе земат 2-3 играчи тие шо ги пишат како планирани засилувања и то ќе биди се, претежно Пелистер во новата сезона ќе биди млада екипа, каде целта ќе биди само влез во плеј оф, тешко и невозможно е за во Европа, каде останатите екипи се многу појаки.
Ќе почни Игор со млада екипа, како шо почна во Бутел, па за неколку години можи да биди нешто, пред се акцент ставам за накој спонзор ако се најди.

Од кај знај овај колку треба да плаќаме кога беше порано во управата а ништо чудо то ако се деси да не префрлат во медицинско или во горната гимназија хахаха мајтапот на страна последно е дека преговорите се ви тек што значи нема промени ниту за купувањето на клубот ниту за салата па ќе видиме што ќе биди [emoji6]

Како ќе плаќа Пелистер кирија кога и салата и клубот ќе се на ист газда? :angel:

Како ќе плаќа Пелистер кирија кога и салата и клубот ќе се на ист газда? :angel:
Pa kolku sto znam salata ke mu ja dadat ako go zemi klubot ako ne nisto od dogovorot i toa nejmalku vazno sega kako sto rekoa sednicata e kasno na 31 vi ovaj mesec i se da se dogovorat cinam ovaa sezona ke odi kurban ama ajde da vidime uste nekoj den so ke bidi so ke resat

Nie ke si se borime za opstanok ako voopsto soberime 7-8 igraci do septemvri a Rabotnik ke si igrat Skopje I toe to. Mamata mu ja ebavte na gradot air da ne vidite site od prv do posleden nesposobni edni cekajte 30 da dojdi semkata vasha !!! Bomba edna da mani ovde samo I nisto da ne ostani

Ke imame za godina dve nekolku jaki vtoroligashi so imeto Pelister vo nekolku sportovi, sto so ogled na nasite eliti i ne e taka za potcenuvanje...

Ич не се брзајте, нема потреба од играчи.
Ко ќе ви ги дај дебелио клоците , тогаш да ги пуштам татко ми да игра за Пелистер.
Нека го земат Котевски и нека купат некој играч дури уште нештоо останало за пазарење.
Само сеа прашање е кој би дошол во ваква ситуација во клуб кој има само 5 играчи под договор. Како ќе се мотивира некој да дојди овде, кога испуштија еден куп играчи во текот на цела година.

Тотално непромислен потег беше да се пуштат сите играчи а да нема предходно никаков договор со нов спонзор.

Ел президенте за овие е доктор за ракомет.
Послаби и од писето, да не му се верва на чоек...:confused:

Fuzija nema da ima, fintata e dali ke ne shitnat za nekoja sitna para da bidime vtor tim ili ne....
Do koga mislat deka ova bildanje negativna energija ke im pominva?
Ke pukni negde tikvata..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom