- Член од
- 28 септември 2011
- Мислења
- 757
- Поени од реакции
- 1.123
Nemam uste od partija ne me ostavat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахах дојдовте на власт и за џабе ама вршиш тука на форумот сега кажи шо да се праша писето на фб не те разбрав кој да плаќа за салата и од кај знај овај за тоаNemam uste od partija ne me ostavat
Од кај знај овај колку треба да плаќаме кога беше порано во управата а ништо чудо то ако се деси да не префрлат во медицинско или во горната гимназија хахаха мајтапот на страна последно е дека преговорите се ви тек што значи нема промени ниту за купувањето на клубот ниту за салата па ќе видиме што ќе биди [emoji6]Deka pod konceija ke mu ja dat na cile znaci pelister ke treba da plaka za da igra...

Како ќе плаќа Пелистер кирија кога и салата и клубот ќе се на ист газда?Од кај знај овај колку треба да плаќаме кога беше порано во управата а ништо чудо то ако се деси да не префрлат во медицинско или во горната гимназија хахаха мајтапот на страна последно е дека преговорите се ви тек што значи нема промени ниту за купувањето на клубот ниту за салата па ќе видиме што ќе биди [emoji6]
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Pa kolku sto znam salata ke mu ja dadat ako go zemi klubot ako ne nisto od dogovorot i toa nejmalku vazno sega kako sto rekoa sednicata e kasno na 31 vi ovaj mesec i se da se dogovorat cinam ovaa sezona ke odi kurban ama ajde da vidime uste nekoj den so ke bidi so ke resatКако ќе плаќа Пелистер кирија кога и салата и клубот ќе се на ист газда?![]()