Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од ова шо го сработија сите овие години за салата во Битола и општо за клубот полошо никој не можи да сработи,то е јасно,дури и Шеќеринска шо е изгубена во просторот и времето и си мисли дека уште сме 2005..Да да народот ќе ги исчисти сега овие и после Шекеринска лично ќе земе сала да гради и Лазаров да го договара![]()
Што те боли тебе кур јас дали сум скопјанец или кинез бе ? Да не имаш ти експлузивно право над фан клубов или ракометните теми па некој објаснување да треба да ти дава зошто пишува.Од ова шо го сработија сите овие години за салата во Битола и општо за клубот полошо никој не можи да сработи,то е јасно,дури и Шеќеринска шо е изгубена во просторот и времето и си мисли дека уште сме 2005..
И шо ти демек сеа паметен се прајш,ШИЛЕГОВ ВЛАТКО ЃОРЧЕВ ШЕМА А?Па нормално ќе се замараме со политика ко стигнаја неписмени политичари спорт да водат,сали да владеат, се и сешто во ова држава.
Под нивна надлежност е салата,и се е упм е под нивна надлежност.
А за да се смени нешто само на избори можи,па после да се бара од тие шо ќе дојдат да сменат нешто,не дека ќе сменат кузнеј шо,ама полошо нема да е сигурно,100%,од овие и да сакаш не можиш да си полош.
И да те прашам една работа,ти ко Скопјанец или од кај и да си имаш дојдено в сала во Битола?Имаш видено на кое дереџе е?Или немаш? па сеа се прајш паметен овде или само колку да се најдиш во муабет си тераш сеир овде?
ја спречува некој рада и таквите да сработат нешто,да донесат спонзори,менаџери,ако треба да состават нивни клубови(како ете циле што проба и функционира некако сега засега), да направат резултатиДа да народот ќе ги исчисти сега овие и после Шекеринска лично ќе земе сала да гради и Лазаров да го договара![]()
Не беше ти за Металург едно време?Што те боли тебе кур јас дали сум скопјанец или кинез бе ? Да не имаш ти експлузивно право над фан клубов или ракометните теми па некој објаснување да треба да ти дава зошто пишува.
Еден пост го верглаш 1000 пати,едно те исто едно те исто,километарско купиште гомна што се повторуваат,може си сенилен незнам.....
Овај во РЕК работи.......Не бе, овај во РЕК работи, а со то гарант и ова го има истетовирано на плеќа.
Прегледај го приврзокот 160165
No hard feeling bro, ама за да речи некој дека оваа управа прави „добра“ за Пелистер и луѓето кои го водат спортот во Битола, сигурно ти си сенилниот во муабетов.
Поздрав.