Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема потреба од прозивки и фалење. Синкир бундеслигаш поминавме, па сеа кај сте хејтери. Факинг Вогошча со гол разлика ја поминавме. Тој шо го сака клубот ќе се радва, ама далеку од то дека треба да сме горди.[DOUBLEPOST=1480184285][/DOUBLEPOST]Za site mrcatori i dusmani na pelister, ova bese edno golemo lajno suvo na eks so go lapnajato pelistere....
Замина спорЦкиот? Од каде вакво инфо?КАСИМ МАЈСТОРЕ!!! КАСИМ МАЈСТОРЕЕ!!!
Пискачо оставка си поднесе и одма сензација во БИХ![]()
Таква информација кружи низ град, спорцкиот веќе бил минато. Наводно се повлекол од клубот после поразот некни од босанците.Нема потреба од прозивки и фалење. Синкир бундеслигаш поминавме, па сеа кај сте хејтери. Факинг Вогошча со гол разлика ја поминавме. Тој шо го сака клубот ќе се радва, ама далеку од то дека треба да сме горди.[DOUBLEPOST=1480184285][/DOUBLEPOST]
Замина спорЦкиот? Од каде вакво инфо?![]()
fala bogu deka daleku e sonceto deka uste sme mnogu nazad , muabetot mi bese deka ako sum prav navivac ke navivam i vo dobro i zlo... jas imav post deka ke pobedi pelister uste pred utakmica... toa ne znaci deka ne mislam deka ova rakovodstvo ne se idioti... ama ako se idioti tie nema da me otkazat od pelister... a ne sum edinstven sto misli vaka.. .Нема потреба од прозивки и фалење. Синкир бундеслигаш поминавме, па сеа кај сте хејтери. Факинг Вогошча со гол разлика ја поминавме. Тој шо го сака клубот ќе се радва, ама далеку од то дека треба да сме горди.[DOUBLEPOST=1480184285][/DOUBLEPOST]
Замина спорЦкиот? Од каде вакво инфо?![]()