Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Богдан најслаб денес,заедно со Вешо офкорс.:tapp:
100 топки му дадовме на тацна,во клучни моменти.

повеќе топки фрливме во аут отколку во гол , неам коментар за ова незнаење и некоординираност, везен,богдан,борјан,вешо повеќе топки во аут исфрлија него вкупно голови шо имаме :facepalm:

Хаха 1 водиме:ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1480181591][/DOUBLEPOST]Ааааасс:oops::eek::eek::notworthy::rolleyes::sleep::angel::angel::angel::angel:6:eek::notworthy::notworthy::eek:
ШИЗОФРЕНИЈААА

Последно уредено:
Е мерачки му го закачивме. 56та минута прв пат заводивме и ги поминавме.:icon_lol:
Шта речи, Колев беше најголемо засилување летово, а Маџовски беше полн погодок. Накрај поисплатлив него Дрогата ќе ни испадни.:D

ми се чини чантурија ги здрви со два брзи голови, кога требаше најповеќе даде два брзи гола со тоа добија некаква сигурност и го протуркаа натпреварот(кој беше ОЧОБОЛ)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
ЌЕ ПОЛУДАМ ОД СРЕЌА БЕ
БРАВО ДЕЦА
Многу грешки имавме ама сега то е најмалку битно. Осеќам некој лесен ќе ни се падни за на пролет. Ме бендиса колективна игра шо имавме не отскокнуваше никој со голој сите беа тука само Богдан потфрли денес на крајо пак КИРИЛ КОЛЕВ браво мајсторе. Исто така браво и за Каменица за денес уба тактика му го изолира средниот бек Меџиќ. Со 2-3 нови играчи на пролет можиме да прикажиме добри игри :D[DOUBLEPOST=1480182159]

КАСИМ МАЈСТОРЕ!!! КАСИМ МАЈСТОРЕЕ!!! :cuc::cuc::cuc::cuc:

Пискачо оставка си поднесе и одма сензација во БИХ:cool:

Za site mrcatori i dusmani na pelister, ova bese edno golemo lajno suvo na eks so go lapnaja :-) to pelistere....

Za site mrcatori i dusmani na pelister, ova bese edno golemo lajno suvo na eks so go lapnaja :) to pelistere....
Нема потреба од прозивки и фалење. Синкир бундеслигаш поминавме, па сеа кај сте хејтери. Факинг Вогошча со гол разлика ја поминавме. Тој шо го сака клубот ќе се радва, ама далеку од то дека треба да сме горди.[DOUBLEPOST=1480184285][/DOUBLEPOST]
КАСИМ МАЈСТОРЕ!!! КАСИМ МАЈСТОРЕЕ!!! :cuc::cuc::cuc::cuc:

Пискачо оставка си поднесе и одма сензација во БИХ:cool:
Замина спорЦкиот? Од каде вакво инфо?:masa:

Нема потреба од прозивки и фалење. Синкир бундеслигаш поминавме, па сеа кај сте хејтери. Факинг Вогошча со гол разлика ја поминавме. Тој шо го сака клубот ќе се радва, ама далеку од то дека треба да сме горди.[DOUBLEPOST=1480184285][/DOUBLEPOST]
Таква информација кружи низ град, спорцкиот веќе бил минато. Наводно се повлекол од клубот после поразот некни од босанците. :гик:

fala bogu deka daleku e sonceto deka uste sme mnogu nazad , muabetot mi bese deka ako sum prav navivac ke navivam i vo dobro i zlo... jas imav post deka ke pobedi pelister uste pred utakmica... toa ne znaci deka ne mislam deka ova rakovodstvo ne se idioti... ama ako se idioti tie nema da me otkazat od pelister... a ne sum edinstven sto misli vaka.. .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom