Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха,со Охрид водиме цела утакмица(доста убедливо).
Абе ајде немој да ме јебеш..Охрид дојдени на екскурзија се денес,си го ладат(веќе се пласирани,не се замарат)...
А губиме од кој стигниме...:pos:НИШТО ЧУДНО ДА ЈА ИМАТ СВЕТНАТО ЗА В КЛАДИЛНИЦА ОВА:cautious:
И Борец си тепа со Работнички па сега ние сме одма до тој шо го носи бајракот..
П.С.
Изгледа и Топиќ го спашкаја:eek:,ко шо гледам на стримот го нема ни на клупа,онај незналицата Маркудов ротира во одбрана:kluc:..
Дел од проектот враќање на старите патеки...МРШ БЕ ТАМУ:kuracc:

Најмногу лапнаа Горан Андоновски -Усташот и Иве...која мештаљка.

Па ако глеаме така, тогаш нашите му ја пуштија на Прилеп пред некое коло за да влезат плеј-оф прилепчани. Реално во најмала рака та утакмица требаше да биди тесна, и далеку од лесна победа за прилепчани во Битола.

Не ми е криво дека местат во ова посрана лига и ако со тие пари се напрај нешто во клубот или се земи некој играч. Ама ко ќе знајш дека ни една цента нема да влези во клубот од тие местенки тогаш веќе треба да се реагира.

Па ако глеаме така, тогаш нашите му ја пуштија на Прилеп пред некое коло за да влезат плеј-оф прилепчани. Реално во најмала рака та утакмица требаше да биди тесна, и далеку од лесна победа за прилепчани во Битола.

Не ми е криво дека местат во ова посрана лига и ако со тие пари се напрај нешто во клубот или се земи некој играч. Ама ко ќе знајш дека ни една цента нема да влези во клубот од тие местенки тогаш веќе треба да се реагира.
Не бе брат која местена со Прилеп,кај се способни оние нашите да наместат..
Толку му беше силата со Прилеп,играја,играја максимално,ама џабе му е,кога толку му делиле...
Толку му е силата бе,нашите можат да тепат само ако противникот си намести самиот и намерно да пушта голој...
А за местенки,допрва очекувам да има,посебно последните 4 кола,и после во плејаут...
И така се е решено кој испаѓа дирек..
А за нашите да дај господ на Иве клубчето да не влези директ во прва лига,два порази имат и ако изгубат од Вардар третата екипа со еден разлика многу е веројатно дека нема ни да влезат дирек,па да играме бараж со нив и да не испаднат...
Е то ќе биди најјако,и то да го земат сега Арсиќ на полусезона,и да фрли тушнико како шо се шушка демек му рекол еве ви пари земете уште отсега играчи,ама демек Иве нејќел...(изгледа догодина ќе си прај бизниси со трансферите):zloo:..
То ќе биди најјако сценарио,да испаднат овие тркалата наши и да влези на Иве клубчето,за да се клај печат на најмизерната спортска организација во историјата, под покровителство на магистер-доктор Газе...

Е то ќе биди многу јако ако не испаднат тие лепешкарите на Иве .
Тогаш комотно можи да се кажи "Збогум Пелистер".
Ќе почнам за Работник да навивам ако се деси то, најсериозно...:) А и поарно нека се деси и нека фрли тушнико пари во тој клуб и да глеаме барем квалитетен ракомет во Битола. Барем нема да ги глеаме тие партиските лајнари на трибина. Ми се смачи од нив и од нивните мизерни обиди да го кренат клубот на повисоко ниво. Веќе 10 години не мачат .
Ако не го бива Пелистер, барем нека не ги гуши останатите клубој во градот. Можи ќе се охрабрат локалните бизнисмени и ќе инвестират во на Иве клубчето.

Daj ne zaebavajte i jas go mrazam dvojce so pajtasite okolu nego so go ispustija sportot i rakometot ama protiv Pelister nikigas nema da bidam i nikoj ne smee iako ni se odmili rakometot od ko dojdoaa ovie arno so e kriv Pelister i klubot so tie go gazat a nie nisto ne prevzemame pa uste da bidime za nekoj novokomponiran klub vo Bitola se znaj ima i ke ima samo eden klub site drugi se prolazni i kocnicari koj mu smeta na "biznismenite" da finasiraat osven sto na toj na koj mu ja plakaat kampanjata znaci ribata smrdi od glavata i glavniot problem e kradonacalnikot i nikoj drug oti drugite se samo partiski poslusnici i nisto drugo nikoj kur faktor znaci ako sakame nesto treba da smenime tamu a ne celo vreme ne cinel s.d. pa precedatelit itn ...Ne deka i tie ne se vinovni i rezil ama koj gi klade tamu e prasanjeto a za ovaj posleden proekt se znaj crevoto se falese najauvavse i nosese igraci nikoj drug pa toj prvo da odgovara a potoa trojce kaj katica :D pa strucniot stab pa del od igracite itn...
Znaci istoto i za nas gledacite i navivacite mora da snosnime odgovornost so kutime ustvari mnogu malku se borime protiv toa zlo edino tuka na kajgana so se pisi i mala rabota na fb i uste po malku na tribina pa za toa site nie i tie zaedno sme krivi ova so ni se slucuva so klubot sportot i gradot !

Иначе за пофалба во цела ова хаотична ситуација е младинската екипа на Пелистер.
Засега во групата се втори зад Металург 2 со само еден пораз токму од нив. На останатите мечеви убедливо ги добиле натпреварите.
Кадети и пионери не пријавиле ова сезона. Се надевам дека за наредна то ќе се среди и ќе ги соберат дечињата од останатите школи во градот.

Capture.PNG

Абе кој ХЈС Работник луѓе не заебавајте, ги имате гледано или лупате бадијала ?
Од нив ќе сме изгубеле :pos::pos::pos:
Од на Циле клубот, од клубот на педерите Иве и Зарков, море и свети Зарков нека е во клубот од нив нема теорија да изгубиме !!!
Шо ако се 2 место во 2 лига, тоа се гледа само колку ни е "јака" втората лига....
Две чисти немаат тие ХЈС...
Екипата му е воглавно деца на возраст под 18 и чат пат некој по 19 години и наравно во екипата го имаат Фарук џандарот :D. Видете ги сликани се цела екипа, каде Фарук му е како класен раководител на цела екипа :D
Заборајв таму е и голманчето со "зелените патичиња" од Пелистер, Мартин Јовановски.
Нема смисла од овие ПИЖЛАЦИТЕ да изгубиме (ако некогаш за брзо се сретниме во меѓусебен дуел) шо се плашите ако играме бараж со нив....
Па уште Арсиќ го барале тие :pos: не е будала Арсиќ да се мати таму со пижлаците, таму мал период помина и Крис дури да ја дотроши ракијата од Буре :D
Овие ХЈС ќе ги тепаме во состав со Даниловски, Маркудов, Маџовски, Рајатовски и Гинов :D
Пелистер со 5 ракометари тие со 7, со двајца помалце ќе ги изгазиме 20 разлика :D

Избришани се сите мислења на темата, како оф-топик мислења, шерифување на темата и навреда на форумџии :icon_mrgr:
@Marko_sport последна опомена пред бан од тема, дискутирај како нормален човек или оди читај лектири од библиотека :icon_mrgr:

i jas ja gledav snimkata na slavco i zaprimetiv deka ovie posledni dve -tir utakmici pocnaja "bekojte" da pustat topka i na krilo da vidime i nie deka imame krlia samo na ohrid 10 gola od krilo mu dadovme so e dobra rabota
:чда: posle dolgo vreme i nie kontra da istrcame arno ovie otepanite ne mu se igrase da se izradvame na lesen gol :jeeee::jeeee:

Избришани се сите мислења на темата, како оф-топик мислења, шерифување на темата и навреда на форумџии :icon_mrgr:
@Marko_sport последна опомена пред бан од тема, дискутирај како нормален човек или оди читај лектири од библиотека :icon_mrgr:
Pederce skopsko prv pat zedov pet sest lajkoj na eden post i odma mi go izbrisa ,daj barem urgiraj neka se kazi detoto koj e da ne nagakame za dzabe i plus mnogu toleranten za imanjakot :D

Pederce skopsko prv pat zedov pet sest lajkoj na eden post i odma mi go izbrisa ,daj barem urgiraj neka se kazi detoto koj e da ne nagakame za dzabe i plus mnogu toleranten za imanjakot :D
Ako navreduvanje kon site rakometari i ekipi so vasite "strucni "mislenja( hahahhaahh) e diskusija na normalen covek togash ke te poslusam i ke si odam vo biblioteka ahahahahhahahahahhahaha :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Ako navreduvanje kon site rakometari i ekipi so vasite "strucni "mislenja( hahahhaahh) e diskusija na normalen covek togash ke te poslusam i ke si odam vo biblioteka ahahahahhahahahahhahaha :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Да не сакаш споменици да му прајме. Земи отвори табела последни 5-6 години резултати на РК Пелистер и се е кажано.
Место да пишиш хахаха и слични смешковци дај кажи со аргументи шо не е така некој шо напишал.
п.с.Врати се Џедају се ти е опростено :cujte:

Да не сакаш споменици да му прајме. Земи отвори табела последни 5-6 години резултати на РК Пелистер и се е кажано.
Место да пишиш хахаха и слични смешковци дај кажи со аргументи шо не е така некој шо напишал.
п.с.Врати се Џедају се ти е опростено :cujte:
Седи брат,не го гибај школскио твој глата му чади..
http://skajvokermkd.blogspot.mk/2015/12/blog-post_23.html
Го дупат агенциите,сакат да му ги земат парите...:pos:ти го бараш да се врати да пиши за Пелистер..:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom