Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
http://tvorbis.com.mk/?p=22959

Ете го овај арамијата, се јави...:cautious:
Физибилити студија прво ќе праел, па ќе се разгледва на совет, па нацрт план, па јавно приватно партнерство па ...:blablab:
И така ќе поминат уште едно 5-6 години до неговото следно излагање во врска со салата кога се од горенаведеното ќе се спороведи и ќе се бара инвеститор кој сето ова ќе го инвестира.:cool:

Среќни празници!!! :kruna:

12347573_1694616097451403_1669068952454916941_n.jpg

http://tvorbis.com.mk/?p=22959

Ете го овај арамијата, се јави...:cautious:
Физибилити студија прво ќе праел, па ќе се разгледва на совет, па нацрт план, па јавно приватно партнерство па ...:blablab:
И така ќе поминат уште едно 5-6 години до неговото следно излагање во врска со салата кога се од горенаведеното ќе се спороведи и ќе се бара инвеститор кој сето ова ќе го инвестира.:cool:

Среќни празници!!! :kruna:

12347573_1694616097451403_1669068952454916941_n.jpg
Bolen e coekot bas nekni prasvav vsala tie so rabotat tamu vija aber nema za zatopluvanjeto parnoto nisto nemaat smeneto nitu kotel nitu breneri nisto ...
Abe isto ke bidi kako za stadionot prikaznata
http://www.youtube.com/watch?v=xg8Ry_5_Bt4&feature=youtube_gdata_player

Ovaj spa Centar ke se gradi na kumurno posto stadionot ke bidi gotov do Maj so site pomosni igralista , a kotlara IMA ke se koristi taa od vojskata . Ima da vristi of toplo

Sent from my A1-811 using Tapatalk

Уште за гласање е кутриот... :facepalm:
Нека се свести оти ХЈС не му бега во иднина. Наместо да напредва, тој со брзи чекори се враќа назад во формата.

Иначе се збора дека Абдула ќе го заменел Ќани на полусезона... Очекувајте ако дојди тој уште полош ракомет да форсира од Ќани.
Многу лош потег ако го клат Абдула. Многу ЛОШ!

Последно уредено од модератор:
Чалето уште е тука, исто и тој изгледа како Арсиќ чека да му се помират долгојте кои му се борчат :D

Чекајте малку другари...
Како шо рече координаторо.цитирам СЕ Е ИСПЛАТЕНО,НЕМА КЛУБО БОРЧОЈ:icon_mrgr:
Сигурно Арсиќ и Чалето се уште тука зошто разбрале дека Газето ќе прај јака новогодишна журка на плоштад,па решија да останат уште некоја недела...:pijani:
Или чекат за да присуствуваат НОВОГОДИШНИОТ КОКТЕЛ ШО ЌЕ ГО ОРГАНИЗИРА КЛУБОТ ВО ПОРТАЛ:pijani:.....

Хаха,со Охрид водиме цела утакмица(доста убедливо).
Абе ајде немој да ме јебеш..Охрид дојдени на екскурзија се денес,си го ладат(веќе се пласирани,не се замарат)...
А губиме од кој стигниме...:pos:НИШТО ЧУДНО ДА ЈА ИМАТ СВЕТНАТО ЗА В КЛАДИЛНИЦА ОВА:cautious:
И Борец си тепа со Работнички па сега ние сме одма до тој шо го носи бајракот..
П.С.
Изгледа и Топиќ го спашкаја:eek:,ко шо гледам на стримот го нема ни на клупа,онај незналицата Маркудов ротира во одбрана:kluc:..
Дел од проектот враќање на старите патеки...МРШ БЕ ТАМУ:kuracc:

@Tomasino
Топич беше на трибина... Некоја повреда имал, зато не бил на терен.
Се збора дека Николич е можно да го спашкат и само Топич да останел од странците за на пролет.

Ne be ubo kazaa topic bojan i crnogorecot ostanvaat a za drugite ke videle sega da gi zemele od strumica a mozi od rabotnicki nesto imale problem ...no jas ne vervam vo nisto oti sto pati izlagaa za toa uprava odi si !
A za denes ribari rekoa deka ja mestele nivnite ja imalo vo kladilnica i za dzabe dojdoa edna kola vo sekoj slucaj barem se iznakaravme iznavikavme :D

Оваа сезона РК и ФК Пелистер најмногу ги имам пропуштено да не ги следам од трибина...
За РК најмногу не одев заради управата, само со Металург, Работнички и Пролет бев на домашните утакмици и не планирам да одам во сала до крајот на сезоната ќе останам на мизерни 3 утакмици следени во живо :D

Каква местенка денес, резултатот говори, Охрид најквалитетен во лигата после Металург, па сега губи од Пелистер, овде работата е луд јебе збуњен, збуњен јебе нормалан КАКО НЕ ВИ Е СРАМ БЕ ??
Не треба чоек да оди да ве гледа за да види дека беше местенка, имам предвид како само играле Охрид денес....
Ние од кој стигнавме изгубивме и сега наеднаш Охрид ги тепавме ајде бе ? Кој сме ние Веспрем ? Море мрш таму треба салата со катанци да ви ја затворат да нема кај да играте !!!
Се пласира Охрид и сега си го лади иначе лесно ќе не шлакнеа со 10тина разлика...

Се плашат дека Борец го тепа Работнички да не испаднат и ајде сега и овие да победат, Борец убо ги игра последните утакмици можи да не победат таму и лесно да се преселиме 2 лига, освен ако не ги НАМЕСТАТ утакмиците како денес па да се спасат....

Туку заборајв бе, денес победија за името на спортското директорче Николче вртиколче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom