Кој спонзори бе ? Овие ако се спознори јас глава сечам! Ги клале некој по 2 пати колку место да држат или пак тие да не даваат дупло пари

Бенар Констурктор

Графо Пром, Урбан Инвест, па и Скопско дури, овие од Скопско ако земаат пари, еве од денес јас ОФИЦИЈАЛНО ќе бидам спонзор на РК Пелистер

Абе лажи кој ќе лажите пцојсани едни
Ги наредиле сите кафичи, колку земате од нив 500 денари месецот ?
Абе кој АМАТЕРИЗАМ владее во РК Пелистер па тоа е и будалиот да се чуди....
Без пари му е кафето на ракометарите на Широк Сокак и ај сега ќе ги наредиме сите "демек" спонзори....
Околу играчите...
Се врати БИТОЛСКИОТ АГИНАГАЛДЕ !!!!

ПАПА ТИ СИ НАША ИКОНА, ИКОНААААА !!!

Уште со Работнички беше на трибина ама ај си реков случајно е во Битола, не ми се верваше дека ги напуштил Маџарите, а имаше неколку парти каде убо редеше голој, на две утакмици беше најдобар срелец, на последната шо ја изигра 6-7 даде, пред тоа исто толку, со Сегед 5 имаше, кај нив ако не беше и најдобар играч !

Сега заедно со Топиќ ги имаме најдобрите пикери во лигата !!! Ако има подобар пикерски тандем освен Вардар во лигата јас куро го сечам !

Нека го

сега Пешевски

го скапаја барање пред сезоната, ако не беше заебација од Пискачев, сега вистина имаме пикеришта !
Уште 2 салам крила фалат, и бекој со мозок, а не бек-разбивач како Дрогата скокни пукни ја над гол или ќе го залепат како дете мало, фали нешто како Пецаковски, креатор како Везенко, и уште еден голман за резерва...
Ама толку играчи ни на сон не би зеле нашите....
Со Рајатоски искрено не би играл јас и така преку крила не играме, не му подаваат, треба салам крило земање, иако негова позиција не е крило, туку десен бек, но Ќани сакал да го напрај десно крило, Ќани си мисли Талант Душебаев е

Ама кога се нема левичари во екипата освен Чачиќ и Гинов и кога во екипата има место за Христов и тој средниот бек Ангелевски мислам дека беше, тогаш и Пеце би бил добредојден, поарно Пеце нека игра десно крило и нека не му подаваат цел меч ако треба, отколку да го гледам Коко десно крило и да добие топка па дури да се намести на десна рака 125117 сати ќе му требаат!
Маркудов не треба да го префрлат во младинци, туку треба дирек да го префрлат да се врати во Скопје, па толку АНТИ-ТАЛЕНТ немам видено, па овај уште да ги прај проблеми околку потписот за екипата

истата судбина ќе го снајди како Печенковски овај ќе скапва во под просечни екипи, во одбрана можи да се речи дека игра солидно, ама во напад е изгубен германец, компасот изгледа Скопје го остајл
Даниловски е добар, не е лош, знај да влези во серија, памтам дури беше во Металург 2 и тоа тука во Битола пепел не праеше, многу добро голманче можи да биди во иднина, полничок, ама висината ќе му биди главен проблем, ептен е низок за голман, е овај можи да се префрили во младинци или да се позајми негде да се калеми....
Највероватно ќе биди преместена утакмицата со Металург, оти тие недела играат меч во лига на шампиони, а требаше исто и ние во недела со нив да играме....