И
Игнориран член
Гостин
Тој е бе .Koj kirka be kire bt ili rk so bese pisan? ili k.popovski

Се чека Кирката да донеси квалитетно засилување оти со броени пари сме.

Неаме простор за преговарање многу многу...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој е бе .Koj kirka be kire bt ili rk so bese pisan? ili k.popovski
Кире РК Пелистер бе брат,немој вака да ми се буниш посабајлечки...Koj kirka be kire bt ili rk so bese pisan? ili k.popovski
Aram da mi e samo jas ne fativ funkcija i honorar a rcpal se otepav od pisenje na forumot za svinska ne me bivalo uste malku ke se razocaram za ovie na tusnikot ke mavivam more i n.g. ke napram dosta e zabenacii so vas.na forumot mora kes da sjacamТој е бе .![]()
Се чека Кирката да донеси квалитетно засилување оти со броени пари сме.![]()
Неаме простор за преговарање многу многу...
Za tebe sabajle e jas uste ne sum legnat od treta oci mi okapaa ,gotovo resiv so tusnikot da bidam koalicija da fatam nekoja korka i jas vi se karam na site od forumot za vezdenКире РК Пелистер бе брат,немој вака да ми се буниш посабајлечки...![]()
Ако се фатиш во коалиција со тушнико,значи автоматски со Газето ќе се фатиш на оро,а после се можи да бидниZa tebe sabajle e jas uste ne sum legnat od treta oci mi okapaa ,gotovo resiv so tusnikot da bidam koalicija da fatam nekoja korka i jas vi se karam na site od forumot za vezden
Tusnikot sakal ili ne ke ima maka od mene (za.brzo) a so gazeto poke nekam da se vidam toj e tezok psihopat i lazgo neviden nema coek so nego so ke se razberi gjaol pravАко се фатиш во коалиција со тушнико,значи автоматски со Газето ќе се фатиш на оро,а после се можи да бидни.....(па да иаме предвремени локални избори)...
![]()
Е ако се фатиш со тушникот, ќе ја опрајш гарант ќе те извиси и во долгој ќе те остави тушникот. Никој не поминал добро со тушникот.Za tebe sabajle e jas uste ne sum legnat od treta oci mi okapaa ,gotovo resiv so tusnikot da bidam koalicija da fatam nekoja korka i jas vi se karam na site od forumot za vezden
Грешка,огромна,одредена група граѓанки не можат и не смеат да се пожалат од дарежливоста на тушнико(царици ги напрај)Е ако се фатиш со тушникот, ќе ја опрајш гарант ќе те извиси и во долгој ќе те остави тушникот. Никој не поминал добро со тушникот.
Се нудел овај самиот,ама побарал далеку појќе пари од лани шо земал,па се тегнат сега...http://handballme.me/2015/07/politehnika-u-problemu-odlaze-pejovic-i-nikolic/
kesirajte i pribervajte go nikolic alooooooooooooooooooooooooooooo i taka ckripime na mnogu pozicii
Ами не знајме поќе кој кој е !Сето директори,заменици,функционери, кажвани по прекари FB имиња и слично неможиме веќе да пратиме кој е шо еАх леле,толку години на форумот кисните не знајте кој е менаџерот...
П.С.
Не е тој со реката,тој е директоро...![]()