Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Тој е бе .:)
Се чека Кирката да донеси квалитетно засилување оти со броени пари сме.:icon_mrgr:
Неаме простор за преговарање многу многу...
Aram da mi e samo jas ne fativ funkcija i honorar a rcpal se otepav od pisenje na forumot za svinska ne me bivalo uste malku ke se razocaram za ovie na tusnikot ke mavivam more i n.g. ke napram dosta e zabenacii so vas.na forumot mora kes da sjacam :D
Majtapot na strana deteto ne bese loso barem obolen bese za rakomet i za Pelister sprema toj zare usleto i drugite koj cinam samo za korist se ispikaa po mesta ;)

Кире РК Пелистер бе брат,немој вака да ми се буниш посабајлечки...:cool:
Za tebe sabajle e jas uste ne sum legnat od treta oci mi okapaa ,gotovo resiv so tusnikot da bidam koalicija da fatam nekoja korka i jas vi se karam na site od forumot za vezden

Za tebe sabajle e jas uste ne sum legnat od treta oci mi okapaa ,gotovo resiv so tusnikot da bidam koalicija da fatam nekoja korka i jas vi se karam na site od forumot za vezden
Ако се фатиш во коалиција со тушнико,значи автоматски со Газето ќе се фатиш на оро,а после се можи да бидни:sakasuste:.....(па да иаме предвремени локални избори)...:ајнапиво:

Ако се фатиш во коалиција со тушнико,значи автоматски со Газето ќе се фатиш на оро,а после се можи да бидни:sakasuste:.....(па да иаме предвремени локални избори)...:ајнапиво:
Tusnikot sakal ili ne ke ima maka od mene (za.brzo) a so gazeto poke nekam da se vidam toj e tezok psihopat i lazgo neviden nema coek so nego so ke se razberi gjaol prav
Za izbori ne begaat ama dzabe so vakov narod nisto ne biva ke ni go opnat seljakot od bistirca

Е ако се фатиш со тушникот, ќе ја опрајш гарант ќе те извиси и во долгој ќе те остави тушникот. Никој не поминал добро со тушникот.

Е ако се фатиш со тушникот, ќе ја опрајш гарант ќе те извиси и во долгој ќе те остави тушникот. Никој не поминал добро со тушникот.
Грешка,огромна,одредена група граѓанки не можат и не смеат да се пожалат од дарежливоста на тушнико(царици ги напрај):kruna:,(за :цицки:богами не штеди,арчи дури има,а ИМАААААА)...
Пола Битола на тушнико личи....:eek:

103153-148171.jpg
:sekcza:

Абе уште за пари да бара е тој кутриот. Лани за безпари дремеше тука , му ја спасија кариерата а сеа ќе глуми звезда. Наместо да се тегнат со него , за иљадарче месечно ќе си го донесиме Чурлевски.
Ете го МАџовски и Чурлевски ако го приберат таман ќе се покриеме и на среден .
Нема молење, нема тегнење... Понудата на маса , земи или остави. Дур се тегнат ќе почни сезоната.
На тој шо му се иди ќе дојди, тој шо нејќи ќе те мандори се дури има други понуди на маса. Ко ќе го одебат од сегдде тогаш ќе прифати.
Се знај колку нуди клубот, нема шо да се пазарат ко никој од то поќе нема да добие .
Тие се парите нема пазарење. Единствено можи да се пазари само за помалце пари , за појќе :kuracc:

da ne mu se mnogu mi e na curlevski 1000ce za razlika od sega vo mrk so zema daleku pomalce ? ic neka ne idi za 1000ce

Ах леле,толку години на форумот кисните не знајте кој е менаџерот...:tapp:
П.С.
Не е тој со реката,тој е директоро...:cool:
Ами не знајме поќе кој кој е !Сето директори,заменици,функционери, кажвани по прекари FB имиња и слично неможиме веќе да пратиме кој е шо е :P ,не сме агилни како порано :cool:
п.с.не знајме во иднина кој ќе изненади со друго нешто :свиркам:

Sreden bek Curlevski ili ona za reprezentacija so igrase ako mozat da go vratat Nikola Stojcevski ubo bi bilo

https://www.youtube.com/watch?v=G9NtAPhjjzc

ќе биде добро засилување голманчево,нема страв се труди да чита каде ќе одат ударите,да го мотивира уште битолската публика да го вади максимумот од него...............

барем вака на “сечени и монтирани материјали“ :icon_lol: не изгледа воопшто лошо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom