Радовиш и Прилеп .
Кажи ми ти мене брат ние освен Дрогата , Фитилот и Николич кој други играчи ги имаме во екипата ??
Сите другите се дечиња и не се ни за во младинци кадарни да играт.
Рајатовски ќе го ставев во овие погоре да ме прашаше пред неколку месеци , ама дечкото ме разочара тотално . Мислев дека ќе биди нешто од детето , ветуваше многу ама шо се деси незнам.
Младински е репрезентативец , ама многу назадва во формата.
Колку и да нејќиме да признајме , клубот е уништен а ова му е последна сезона на преживување благодарение на Дрогата и уште неколку млади деца шо останаја како последните шо ги извадивме од школата.
Ко ќе си заминат и тие на лето е тогаш господ напомош нека му е на клубот . Пари нема за нови играчи а школа младинска немаш за да уфрлиш нови.
Полоша ситуација АМИН .
Ако не се донеси спонзор(ама не како онај во фудбалот) во најбрз можен рок , клубот ќе заврши како клубот на Печале , во втора лига .
Со 15 илјади евра клуб не се води.
Не се ништо посебно ни Радовиш,па ни Прилеп...
Прилеп има само појќе играчи шо ги ротира ништо друго,а и тие шо ги има играат како без компас,земи бапни ја,ни акција ни ништо..
Ко ќе му го видам онај Цветковски кај шо игра прва постава ми се одмилва и ракомет и се...
Разликата меѓу нас и Прилеп шо тие си работат домаќински и се знај како стојат работите,кај нас не се знај дали поручек ќе има тренинг,камоли нешто друго...
И Радовиш не се ништо посебно...
Ордев е чист просек,ништо појќе,онај средниот не му е лош,доста играт преку него,иако е низок за бек,и Пискало,друго ништо немат...
Ние да го задржевме Папата и да најдеа еден десен бек,и да не беше клубот ебиветер без никаков проблем ќе бевме втори....
Макар и со ваква боса екипа....
Иако не сме сјајни,ама ниедна екипа освен Струмица нема бекој ко нашите,па дури и Фитило дели од 90% од бекојте во лигата....
Па и голманот Црногорецот е над сите други голмани во лигата освен од Колев....
Чорба е лигата,нема ниедна екипа која можи да се наречи екипа,се без веза е...
Охрид само Колев кго имат,Мите е селски играч,земи бапни ја,ни смисла за асистенција,ни дисциплина ништо....со малку посериозна одбрана пред него и голман шо не се плаши од шут нема шо да покажи..
За Левов да не прајме муабет...Дечкото ко на јајца да гази,тој можи само десно крило да игра,ништо појќе,е сега шо е лигата ебиветер и во ваква конкуренција ќе се истакни и ќе дава голој е друга работа...
Со Печенко Охрид екипа го сметаме?
Да имавме малку нормална управа(малку,не барам многу)ќе се средеа зимата,ќе земеа некој играч,ќе искористевме и ќе лапневме некој играч од Металург и сега ќе си имавме основа за другата сезона...овие 5,6 играчи шо ги имаме сега+3,4 ца да земеа од овие избрканите ќе имавме добра основа за понатаму...
Ама ко ти ја водат екипата луѓе шо не можат една помочана регистрација на АД да напрат шо сакаме појќе?
Никогаш не била послаба лигата,очај невиден...освен Струмица се е аматеризам невиден...
Наредна сезона МРК ко ќе влези ќе се прошета низ лигата до второ место,ако остани Металург со оваа поставеност на работите нема ни 4ти да бидат....
Никогаш сме немале и послаби младинци,не зборам само за пелистер,општо за сите...
Порано ко ќе ми текни какви младинци имаше Пелистер,леле,леле абе мажишта...(така се се испусти)...
И такви деца не можеа ни да се докопат да тренират до прва екипа,а камоли да играт прва постава...
П.С.
На Дивото син му...

Ах леле,мајко....
Фленсбург ќе го носеше на времето(од ко го пуштија од Пелистер),па ко не бидна ништо од Германија,

после се откажа од ракометот ако не се лажам држеше продавница за папагали и други егозтични животни

,па сега пак се врати на спортот...
Ако ништо друго ќе ги плаши другите,207 е дечкото....

Битолскиот Ласло Наѓ...