- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.752
- Поени од реакции
- 6.672
Само треба да се погодиш со прави луѓе во право местоБедното бе
Абе од кај ги копате надимациве човече![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само треба да се погодиш со прави луѓе во право местоБедното бе
Абе од кај ги копате надимациве човече![]()
Не дека на прсти се трча цело време....Па како шо РК има само еден чоек во управата слободно можиме да се прогласиме овде и за технички, спортски, економски, астролошки сектор овде
Инаку лани на утакмица еден од нигде никаде ми вика изгледа мака си имат играчите со петиците па дури и од надвор лепат фластери
И му викам друже од смолата клават на таа траката за да не трчат до клупата на секое... И ме гледа ме гледа, и ми вика... абе пак, баги трчат овие, сигурно со петиците мака имат![]()
Pepi bese uslin.аљуш ушлин !
gi izmesav da mu ebam plemeto na dvataPepi bese uslin.
Aljuso bese PAFTAR
Cela sala grmese na vremeto,eee vreminja....
Se cenese togad Pelister,sega pojketo idat ednas godisno.![]()
Pred 7,8 godini igravme so Vardar,sreda bese pamtam,esensko vreme,ko bojkotiraja Ckembari,bea vo kavga so Spiro.gi izmesav da mu ebam plemeto na dvata![]()
Go vdena Dzangoto so gla togas.Последната сезона кога играше во Вардар... Пролетта во Битола Аљушо имаше инцидент некој со Ќани по шо Ќани доби црвен. Дрто и така псуеше по него, ама после црвениот на Ќани абе до крајо се живо му искара в лице дуриФала богу, јас бев овде одма зад него и имав додуша со неговиот репертоар не можи никој ама не бев ни јас подолу...
И на крај иди накај нас, и оп до нас жена муИ Дрто му вика и тебе и женати да ве... и дома гол да ви шетам
И овој ни а ни бе, правец в соблекувална... А жена му ваљда навикната си е
Ни Мојсо ни Макале, Ацо, Пепи... а најмалце Дивио (кој додуша не играл ич против нас) во Битола ако ништо друго имале некаква почит и не праеле ни инциденти, ниту пак провоцирале иако биле пцуени речиси сите.
А Аљушо после секоја контра креваше раце, скокаше ко мајмун...
Па уште изјавува заминал од Битола за да се докажи... Аха, замина за пари фала богу, и после то се врати пак за пари и пак за пари замина. Му беше него требно странство, зеде пари овде шо ни во две кариери во бундес лига немаше да ги извади.
Дури ни на 40 години немаше образ да дојди и да изигра една сезона заедно со Рамбо, Заре, Ќани...
Многу жалел тој за Пелистер, а академијата Аљуш Вардар ја крсти
Важно лани ова време ко се ветуваја брда и долини одма и тој се нацрта в сала да опипа пулсот... Каков лицемер па па па
Да некогаш имам некакви ингеренции во клубот, Аљушо и тие сличните на него има доживотно да бидат непожелни во салата.
Истото интервју прилагодено за битолчани:
http://setaliste.com.mk/vesti/rakomet/алушовски-не-знам-каков-е-вардар-со-с/