Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ovaj Bednoto e Darko so branese na vremeto vo futsal,vo Rudnik?
Ili janglas sum?

Не бе..Игор е ,татко му шо држеше порано една кафана(биртија) горе на бајро каде што се играше комар на големо(зоки рамбо прашајго:cool:)...казнет беше две години мислам ама сега му помина казната и време му е да му се посвети на професионализмот...во Работник е мислам :D

Бедното , едно залижано во косата на прсти шо оди ??:LOL:
За него прајте муабет ??
Да... Во ова чудесна Битола кога ќе видам кој се се фудбалери , ракометари, новинари ич не ме чуди и моменталната ситуација во градот :mad:[DOUBLEPOST=1417560436][/DOUBLEPOST]
Не бе..Игор е ,татко му шо држеше порано една кафана(биртија) горе на бајро каде што се играше комар на големо(зоки рамбо прашајго:cool:)...казнет беше две години мислам ама сега му помина казната и време му е да му се посвети на професионализмот...во Работник е мислам :D
И кај базенот Дихово ;)[DOUBLEPOST=1417560473][/DOUBLEPOST]Треба и Бедното да го уклучиме во форумот да биди уште појако :pipi:

Auuu sega mi tekna.
So rabotese Deportivo na vremeto.:pipi:
Sedi be brat kade toj so Svezio?
Pa ni so Simonovic.
Toj mozi da se jadi so onaj so zelenite paticinja hamel.

Тој шо го викате голманчето со зелените патичина е истиот лани за РК Битола шо бранеше или грешка сум?

Истио е, абе Бедното лани во Преспа бранеше, е сеа не е како Крис али сепак, како шо слушнав во Равотник ако оди ќе ги појача... hahahahahaha абе шо муабет прајме бе боооо и шо не шизици почнаја да играт за Пелистер, не знам толку деца да се нема низ градо неможам да си простам, и дека Заре и Иве ни го зедоја најдобрио голман во градо и за то неможам да вервам (Крис веќе почнав за наш да ди го сметам, за Битолчанче дете) hahaha

Абе, така ми се виде, или дечкиве имаат нови патики?
Никој не си го пристегнуваше салотејпот на ѓонијте како шо прат обично.
Освен пак ако не му купи управата нов квалитетен салотејп од марката Хуммел поќе шо држи.

Абе, така ми се виде, или дечкиве имаат нови патики?
Никој не си го пристегнуваше салотејпот на ѓонијте како шо прат обично.
Освен пак ако не му купи управата нов квалитетен салотејп од марката Хуммел поќе шо држи.

:facepalm: :pos:
Ѓоа сме некој си ракометен град, бистриме тактики, проценваме засилувања, критикуваме тренери...
И оп излегвате некои дечки шо не знат зошто трака се лепи на патиката, до пред некое време некој не ги пишеше бекој... беГој беа :pos:
И после Пискачо не ни чинел :X3:

18j6t.gif

Е де, зато е ова форум а не технички сектор на РК. Од кај да знајме ние обичните гледачи како им се вика салотејпот.
Само ме интересираше дали си набавија нови патичиња. Лани знам имаја доста стари патики, а годинава поради жустрата атмосфера на досегачните утакмици немав приметено. Ама вчера вака оддалеку делуваја ко да им се нови.
За новите дресој ете установивме дека не биле нови туку си ги дојсоја од младинската.

:facepalm: :pos:
Ѓоа сме некој си ракометен град, бистриме тактики, проценваме засилувања, критикуваме тренери...
И оп излегвате некои дечки шо не знат зошто трака се лепи на патиката, до пред некое време некој не ги пишеше бекој... беГој беа :pos:
И после Пискачо не ни чинел :X3:

18j6t.gif
Miren doktore,bez nervozi.

Е де, зато е ова форум а не технички сектор на РК.

Па како шо РК има само еден чоек во управата слободно можиме да се прогласиме овде и за технички, спортски, економски, астролошки сектор овде :ROFLMAO:
Инаку лани на утакмица еден од нигде никаде ми вика изгледа мака си имат играчите со петиците па дури и од надвор лепат фластери :гик:
И му викам друже од смолата клават на таа траката за да не трчат до клупата на секое... И ме гледа ме гледа, и ми вика... абе пак, баги трчат овие, сигурно со петиците мака имат :pos:

Браво за Манди шо го клал вчера видеово:
https://www.youtube.com/watch?v=gbzx4_zKZJs
кој има време цел саат нека го гледа :)
Ова е антологија. Можи некој и ќе се види каков бил пред поќе од 18 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom