Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Јас му понудив на Свежио домашна пица . :cool:
Гарант победувам .:icon_lol:

rsz_dsc00330.jpg

Покрај пици и ракија треба.
Абе шала на страна јас на почетокот кога дојде многу скептик бев. Ич ми немаше фаца и став за ракометар, ама после здраво ме демантираше.
Го гледав сезонава во живо на 4-5 натпревари и со подобри и со послаби противници и можам да кажам дека солиден голман е.
Сезонава вака така заврши. Сега започнува бурното битолско лето на шпекулации. Какви не муабети ќе се изнаслушаме. :)

На којго дужам пиво бе??? :)

Му понудив пици на Свежио од Фуфо, ќе видиме чиви пици ќе одбере на крај :icon_lol:

Од фуфо до Кале... 30 пати ќе огладни :icon_mrgr:
Вака како шо слегва по корзото, сакал неќел... на тренинг ќе заврши :D

Не му нудевме пици за да дојде кај нас, туку за да ги отпише Металург во сабота :icon_lol:
Zaebi takvi muabeti Pance ubo kaza deka go vrbuval za kaj vas da premini,zaminav od Skopje i pocna sila da zema. :D Svezio ne mrda od Bitola,na kraj kraeva to Pelister na plostad gazda bil Cile navodno,taka da za da konkurirate barajte si druga picerija xD

Ако некогаш Свежио дојде во Скопје, мислам главен услов ќе му биде Буре да отвори Буре 2 во Скопје :icon_mrgr: да не го фати носталгија

Доколку чита управата на форумот а гледам баѓи е заангажирана со то сакам да му дам еден предлог РАКОВИЧ од вардар крилото в година е слободно и можат многу лесно според мене да го донесат во Пелистер а се работи за ито како добро и квалитетно крило...размислете малце.(y):)

Доколку чита управата на форумот а гледам баѓи е заангажирана со то сакам да му дам еден предлог РАКОВИЧ од вардар крилото в година е слободно и можат многу лесно според мене да го донесат во Пелистер а се работи за ито како добро и квалитетно крило...размислете малце.(y):)

Исто и Недановски на другата страна :P.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom