Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
И според тебе не треба да игра Пелистер?зошто Комити пееле против Пелистер и Чкембари?
Шо е трагикомично во ситуацијата?

Пелистер нека си игра ама на пример: ако пелистер изгубил шанси за титула,а има сила да го победи металург јас повеке би сакал да му ја дадат утакмицата оти вардар ни е вечен ривал и плус во металург се сите наши поранешни играчи и репрезентативци повеќе би сакале сите да бидат тие шампиони да се радуваат наши македноски играчи а не некој вештачки екипи со играчи од цел свет :)

metalurg ni go zema primatot nas i tie da se radvat kukata da mu ja ebam na site - vecno derbi vardar netalurg namesto pelister od to metalurg e celo zlo ni go zedoja kupot tuka vo bitola redno e da mu go turnime stolceto da mu ebam se so imat

Пелистер нека си игра ама на пример: ако пелистер изгубил шанси за титула,а има сила да го победи металург јас повеке би сакал да му ја дадат утакмицата оти вардар ни е вечен ривал и плус во металург се сите наши поранешни играчи и репрезентативци повеќе би сакале сите да бидат тие шампиони да се радуваат наши македноски играчи а не некој вештачки екипи со играчи од цел свет :)

1. Вардар и Металург во однос на Пелистер се едно исто - противник.

2. Пелистер се бори за 3то место. Со победа ќе биде трет.

Какво ни е човече првенствово, ова е третопласиран тим :eek:, којзнае какви се последните :facepalm: овој па Атман и Вугринец им ги става у игра у втор дел на прво полувреме :pos:
Колку беше надркан Вугринец што го внесоа во игра :pos:

Какво ни е човече првенствово, ова е третопласиран тим :eek:, којзнае какви се последните :facepalm: овој па Атман и Вугринец им ги става у игра у втор дел на прво полувреме :pos:
Колку беше надркан Вугринец што го внесоа во игра :pos:
Не дека Пелистер е кузнај шо моментално во однос на Металург, ама по снимката од утакмицата, Ќани и Кирче си прат експерименти со играчите, друго ќе е во Битола.

4.42 kakva golcina na besarab[DOUBLEPOST=1400259939][/DOUBLEPOST]premnogu goloj od kontra primivme zaradi bezidejnosta , stravot vo napad da se prevzemi odgovornost da sutni nekoj , za igrata vo odbrana nemam nekoja pogolema zabeleska

Последно уредено:
Абе исти кур ти се двата клуба!И едниот и другиот од ист град,шо има врска дека наши играчи поранешни играт таму кога не ги бранат нашите бои?Вистина вардар е поголем ривал ама и овие ги мразам поќе од дното на душата.Да не заборајвте 2011 за купот?

Да играле да им земат бод на Металург за да не бидат шампиони,за кој да стане шампион оние што им ги ебат сестрите,тоест оние во чии град "ви се ебат сестрите","провинцијалци","сељачишта" :rolleyes:

Какви траги-комични ликови лол,чест на исклучоци.
Ti be pien si KaKao? So me boli mene be koj ke osvoj titula koga ne e Pelister.Vo Bitola protiv sekoj mora da se odi na pobeda...I ne tuku drvi za nas kakvi likovi sne bile oti nas ku_ot ne ne boli za bilo koj od vas.

Не реков дека не треба да игра Пелистер,што е до мене јас би сакал Пелистер да ојача толку многу што ќе треба Металург и Вардар него да го молат на кој ќе му ја пушти,само траги комични се изјавите на некои во фан клубов,Металург не е тимот кој треба да го "заебете",туку вардар и ради ривалство и ради се.

Како и да е ќе се види за недела,две ако Металург против ваков Пелистер испушти бодови не ни заслужува титула.

Аман бе па ти. Ако не успеат овој Пелистер и 550% мотивиран да го тепат, не ни заслужуваат титула. Толку. Разликата е во квалитет. Џабе срце, џабе мотив

А навивачите нивни, остај ги. Имаат право да одат и навиваат за победа , на секој натпревар.
За тоа впрочем и идат да го бодрат својот тим.

Натпреварот помегу Пелистер и Металург ке се игра на 26.05 НЕДЕЛА!!! 17:45 !!
само забораја да напишат ВЛЕЗ 100 денари :pos:

И заборавиле дека 26-ти не е недела :icon_mrgr:

Недела е супер термин за ракомет .
Нека напрат една реклама на Тера / Орбис или на локалните радио станици да врти цела недела(сигурно не е многу скапо) и плакати низ цел град , па сигурно ќе има 3500+ гледачи.
Неможи само преку статуси на ФБ да функционира клубот . Нека фрлат некоја банка , да поработат малце на маркетингот на клубот и нека ја дотерат малце та веб страната , многу аматерска е упм...
Мора барем овие работи да се средат , неможи поќе вака индијански да работат .

И најбитно од се директорот да се смени шо е можно побрзо!!!
Само го руши угледот на клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom