Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Привилегија е да се слуша коментарот на сер Славчо на слика со висока резолуција...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Привилегија е да се слуша коментарот на сер Славчо на слика со висока резолуција...
Уште еден има ама си ќути 5-сеи јас![]()
Камо да беше во висока резолуција....(колку треба за висока резолуција,не е доволно само две букви да се клат)::.Орбис ха-де а нас БТВ аналогно ни ја пушта, лол
Инаку добро е вакви коментари да се прочитат жалам шо не присуствував, не можи вака со овие термините бе сите утакмици од плеј офот во работен ден се изиграја, не ми е јасно шо му прифаќат таму на тие клошарите.
Се знај то дека се светлосни години далеку од висока резолуција ама реметот од БТВ е ироничен, на стримот далеку подобро од на телевизија е.Камо да беше во висока резолуција....(колку треба за висока резолуција,не е доволно само две букви да се клат)::.
Исто како аналогна е....ама сепак да не претерваме....
Изгледа е @RedBlack тој некако ептен ми е загреан за Пелистер![]()
Тој е сигурно,плус дрес од Пелистер има...![]()
Ovaj e nas 100% nema sansi skopjaniste da kosristi vakvi nasi zborovihahaha abe majtapi mi prajte na moja smetka, matufi edni![]()
Ovaj e nas 100% nema sansi skopjaniste da kosristi vakvi nasi zborovikazi sega koga tvoite se iselija vo Skopje pred ili posle zemjotresot i dvata roditeli ti se Bitolcani ili samo edniot ?!