Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Орбис ха-де а нас БТВ аналогно ни ја пушта, лол
Инаку добро е вакви коментари да се прочитат жалам шо не присуствував, не можи вака со овие термините бе сите утакмици од плеј офот во работен ден се изиграја, не ми е јасно шо му прифаќат таму на тие клошарите.
Камо да беше во висока резолуција....(колку треба за висока резолуција,не е доволно само две букви да се клат)::.:icon_lol:
Исто како аналогна е....:icon_mrgr:ама сепак да не претерваме....

Камо да беше во висока резолуција....(колку треба за висока резолуција,не е доволно само две букви да се клат)::.:icon_lol:
Исто како аналогна е....:icon_mrgr:ама сепак да не претерваме....
Се знај то дека се светлосни години далеку од висока резолуција ама реметот од БТВ е ироничен, на стримот далеку подобро од на телевизија е.

Ојте на chat на livestreamot со истете nicknames од кајгана да се пребројме :pos:

Изгледа е @RedBlack тој некако ептен ми е загреан за Пелистер :icon_mrgr:

O1rPvDT.png

hahaha abe majtapi mi prajte na moja smetka, matufi edni :D
Ovaj e nas 100% nema sansi skopjaniste da kosristi vakvi nasi zborovi :pos: kazi sega koga tvoite se iselija vo Skopje pred ili posle zemjotresot i dvata roditeli ti se Bitolcani ili samo edniot ?!

Ovaj e nas 100% nema sansi skopjaniste da kosristi vakvi nasi zborovi :pos: kazi sega koga tvoite se iselija vo Skopje pred ili posle zemjotresot i dvata roditeli ti se Bitolcani ili samo edniot ?!

Brat imav devojka od bt godina ipol :)

Се виде до кај е стигната публиката по то шо го читам овде и то шо ми го кажваја...Добар потег од чкембарите да се почни да се навива (иако според многу околности не треба да биди) ама за жал се поќе и поќе шминкери.То е,шо да прајме живејме во едно педерско модерно време,јебига!И јас ќе речам исто за Каменица и коментарите во врска со него,не вервајте во секоја приказна,посебно не од нашите стручњаци,оти се шо се кажа на спортски план во Бт знајме кај стигна,само се чудам како луѓето верват уште?Критиковајте но не плукајте по Ќани дека незнаел вака-така...Како прво,клубот и цела ситуација е до немајкаде ебана,така да ништо не ни менва...Ние сменавме 4-5 тренери за рекордно време,па сега замервате оти незнаел или слично.Мое мислење е дека можеби пробва да види кој и каков е максимумот на играчот и повеќе тактизира за да бо иднина се смени нешто на подобар план.Незнам кој ќе биди статусот на клубот од наредната сезона,ете влезе циле (шо ако влезе) ,стварно незнам..за надеж одамна е јасно дека сум краен песимист и то го знам од досегашните искуства,само за жал истото се повторува.Да не испадна да ги напрајме дрогата и чурлето класа играчи,свежио да го афирмираме во играч и на крај да си заминат за безпари како по обичај.А на шминкерите и селфиерите све да ви ебам по список!!!Седете си дома како мене и не ојте на ракомет души продаени,мене клубот ми е во срцето ама не одам од други причини дури не почнат да работат како шо треба!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom