Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе додека не видиме црно на бело џабе е....
Дај боже да бидни нешто,во моментов само Циле има моќ да го врати Пелистер кај шо треба...
Дека Двојче праеше некоја шема со Циле разбрав уште пред некој месец,ама не е за вервање...досега од сите муабети шо излегоа ништо не се оствари....Штом ги задржаја грото млади играчи,носат Французи,контактират од скопските клубој играчи значи ќе ја биди мисламбарем колку шо е Монголо газда на ФК,толку е и Циле на РК,ни еднио ни другио нема црно на бело
![]()
Чекајте луѓе , дури не се официјализира џабе да не се силиме како во минатото.
Ако го земи Циле сигурно ќе има големи амбиции , ќе се бори да се врати титулата во Битола.
Неможам да замислам шо ќе се дешава со силен ФК и РК .
Ќе се разбуди спортската публика во Битола.
Ако се врати Циле сигурно нема да си го мери со Самсоненко и Минчо.Претпоставувам ќе дава некоја симболична сума 200 000 да речиме,демек да се гради состав,па по неколку сезони веќе да се вмешаме за некое трофејче.Не е ништо договорено ама сеа мислам ке биди,барем 200 000 не е некоја пара за нео.
Ако стварно го земат нашите Оса ќе свршат голема работа,ама со договор ако е,ако е позајмица ништо....Иначе Циле ви се враќа во Пелистер. Прееска трчав со Дарко Георѓиевски- Оса и ми рече дека утре ќе иде за Битола издравје боже деновиве за Пелистер ќе потпише. Му викам те пазари Ефто бе? Он ми одговори: Не бе Сиљан Мицевски се враќа
Желба му беше на Tomasino а и мене ми беше да заигра кај вас чим во Вардар веќе нема шанси, а и вие како што кажувате дека ќе се прави долгорочен проект па сигурно планирате со појак стручен штаб да извадите деца кои ќе ви бидат носители на играта епа тука ја гледам шансата и он да го фати последниот воз да ја премине границата од играч што може да успее само во лигава во играч што можеби ќе биде опција и за репрезентација...