Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Бил некој од вас на тренинг денојве? :нинџ:

Redno bese po tolku godini!!!Ajde neka trgni i rakomet i fudbal pa da gori Bitola da vidat so e ljubov prema klubovite!Samo me interesira so ke se sluci so upravata?Dali ke se vrati na tribini ili pak nesto ke ima del vo klubot ako znaj nekoj?!?!?!

Redno bese po tolku godini!!!Ajde neka trgni i rakomet i fudbal pa da gori Bitola da vidat so e ljubov prema klubovite!Samo me interesira so ke se sluci so upravata?Dali ke se vrati na tribini ili pak nesto ke ima del vo klubot ako znaj nekoj?!?!?!
http://handballme.me/2013/08/vratio-se-micevski-pelister-ce-biti-ponovo-jak/
До крајот на неделата ќе се дознај новата управа , за старата ваљда ќе има некаква незначајна улога во клубот.
Како и да е сите ќе се вратиме в сала од ова сезона .
Силен РК и ФК...:) МЕРАЦИ !!!:vozbud:
( . ) ( . ) :cool:

http://handballme.me/2013/08/vratio-se-micevski-pelister-ce-biti-ponovo-jak/
До крајот на неделата ќе се дознај новата управа , за старата ваљда ќе има некаква незначајна улога во клубот.
Како и да е сите ќе се вратиме в сала од ова сезона .
Силен РК и ФК...:) МЕРАЦИ !!!:vozbud:
ЛАПАЈ ( . ) ( . ) :cool:

Да те попрам :D

Да те попрам :D
И јас да те попрам Лапај Цицки...;)
Бил некој од вас на тренинг денојве? :нинџ:
Бев денес јас,на крај ги фатив малце...
Еден куп од младинците тренират па не можи да се види шо е како е...
Го видов Оса,мислам дека дечкото сезонава ќе ни биди убедливо најдобар играч,висок,цврст,добра техника....ако му дат шанса мислам дека ќе добиеме играч на долги патеки....
Игнов не е нешто посебно,ист калибар со Папата...можи и бетер....
Овие двата Печенковски и Блажевски се недокажани играчи....ќе ги видиме.....
Иначе од младите деца треба да се работи со Дрогата и Кузмановски,двометраши,вакви деца злато вредат,ако се изделкат ете ти бекој за наредните години....
Ако прат уште првата година појјака екипа ќе мора еден куп од овие деца да се вратат или во младинци или пак да се прај втор тим...
Ако не нека се делкат па однаредна сезона ќе видиме...
Има време да се напрај екипа,иако сега слободни играчи нема многу...барем не некој ептен квалитетни,екипа се прај во јуни.....
Ако прат екипа ќе мора да се пополнат сите позиции освен да речиме среден бек,тука Оса со Чурлето ќе завршат работа,ај да речам и на лево крило до негде,Игорче,Коко:D и Никучо не се лоши, другите позиции сите плачат за ремонт...
Да видиме сега дали Циле ќе излези во јавност да кажи шо планира со екипата....тој е најважниот дел од оваа приказна...

http://zoran-misevski.blogspot.com/

Со оглед на досегашните безбројни еуфории и разочарувања иако и овие информации се 100%, сепак дури не се видат вистински дела како во вардар и металург, ќе чекаме.....Али ако стварно се среди клубот барем и со буџет 1/5 од скопските ќе се руши салата:cuc: посебно ако и фудбалот се врати. Единствено шо ме буни е шо едни велат Циле ке имал 51% акции а актуелнава управа 49%, а Зоран пиши 100%. Дали некој официјално има нешто разбрано, за управа, тренери.....иако уште е рано, а за сезоната веќе е доцна.....Но ако се вложи од догодина ке биди пекол. (y)

http://zoran-misevski.blogspot.com/

Со оглед на досегашните безбројни еуфории и разочарувања иако и овие информации се 100%, сепак дури не се видат вистински дела како во вардар и металург, ќе чекаме.....Али ако стварно се среди клубот барем и со буџет 1/5 од скопските ќе се руши салата:cuc: посебно ако и фудбалот се врати. Единствено шо ме буни е шо едни велат Циле ке имал 51% акции а актуелнава управа 49%, а Зоран пиши 100%. Дали некој официјално има нешто разбрано, за управа, тренери.....иако уште е рано, а за сезоната веќе е доцна.....Но ако се вложи од догодина ке биди пекол. (y)

Моите информации кои се ептен од прва рака говорат дека Силјан Мицевки ќе во понеделник ќе брка 10сетина играчи, а ќе носи уште нови 3ца, дека Циле до година сака да се брка со Русино, дека комплетно ќе ја смени целата управа и за нов директор ќе биди од Поштата директоро, а исто така е сигурно дека Силјан Мицевски ги купи сите 100% од акциите ...

Сашо Павловски (кој е менаџер во Телеком) ќе биди новиот директор на РК Пелистер...
За останатите членови во управата ќе дознаеме најдоцна до недела исто и кој играчи ќе бидат донесени за следната сезона.
Циле имал сериозни намери , клубот ќе има солиден буџет за следната година да се нападни врвот.
За ова сезона највероватно ќе се бориме за 3 место а од следната ќе има екстра засилувања.

Taka treba,nemozi se nabrzina da se napraj!Vazno e samo da ne ispadni kako pred dve godini :tapp: tolku kef za 2 meseci...Ako se ispadni kako so pisite deka novi upravi ,100 % akcii,igraci ise ostanato ke se vrati poznatiot pekol vo salata,a so pritisok i kon dvojce da se napraj remont vo salata,a ne na TV da mackat oci kako navodno ja renovirale salata :drk::drk: ama ima lugje so ne odat pa mozi vervat ?! :eek:.Za trener so se zbora?Ke ostanat ovie ili ke ima nekoj drug ?
p.s. Igraci treba brkanje i to pod hitno,a i nosenje na igraci kako Ignov i del drugi nema potreba,poarno da se vlozi vo 2-3 nasi igraci koi se najgolem potencijal i da se raboti dolgorocno i plus so solidni zasliuvanja za narednata sezona da se brka vrvot

Мислам дека ќе се напрај голема грешка ако се избркат млади играчи...
Тие мора да се задржат во Пелистер,ама да се напрај втора екипа....
Појќето се од младинската екипа,имат потенцијал...
Е сега за играчи како Кире Митревски,Коко,Папата, реално нема место во новиот Пелистер...
Реално нивното време помина...
Игнов,Печеновски(овие двајцата не знам зошто се донесоа)?:eek: вакви играчи не ни требаат....
Сега Пелистер треба да се фокусира на создадавање млади играчи,да се изделкат високите Дрогришки и Кузмановски,иако Дрогата веќе се покажа како врвен талент+Костено не е лош за одбрана,Менде да си остани како втор,трет голман,Игорче како прво лево крило,уште едно две деца од помладите ете онај Никучо како второ лево крило и тој Блажевски како десно(иако и овај е анонимус)....:eek: ,+Чурлето,Вешовски(и овај реално не е потенцијал за Пелистер,пренизок е за десен,ама можи да остани да биди втора,трета опција на десен)и Оса како главен играч.....
Ако излези нешто од овие е супер,да се донесат уште двајца солидни па да се напрај една основа од 10 ина играчи,па после за в година то шо чини да се задржи другото да се префрла во втора екипа или да се пушта ако веќе не сметаат на нив..
Како и да е,мислам дека мора да ја активираат пак таа втора екипа,еве и да се донеси некој нов тренер(шо е нормално ако имаме високи амбиции за во иднина)ќе мора да се задржат тие тренери како Кире,Ќани да работат со децата па ако некое пркни да се проба во прва екипа....
Ако не напрат уште една екипа мислам дека ќе се напрај голема грешка,грешка шо скапо ја плаќаме сите овие години кога се испуштија еден куп талентирани деца...

Мислам дека ќе се напрај голема грешка ако се избркат млади играчи...
Тие мора да се задржат во Пелистер,ама да се напрај втора екипа....
Појќето се од младинската екипа,имат потенцијал...
Е сега за играчи како Кире Митревски,Коко,Папата, реално нема место во новиот Пелистер...
Реално нивното време помина...
Игнов,Печеновски(овие двајцата не знам зошто се донесоа)?:eek: вакви играчи не ни требаат....
Сега Пелистер треба да се фокусира на создадавање млади играчи,да се изделкат високите Дрогришки и Кузмановски,иако Дрогата веќе се покажа како врвен талент+Костено не е лош за одбрана,Менде да си остани како втор,трет голман,Игорче како прво лево крило,уште едно две деца од помладите ете онај Никучо како второ лево крило и тој Блажевски како десно(иако и овај е анонимус)....:eek: ,+Чурлето,Вешовски(и овај реално не е потенцијал за Пелистер,пренизок е за десен,ама можи да остани да биди втора,трета опција на десен)и Оса како главен играч.....
Ако излези нешто од овие е супер,да се донесат уште двајца солидни па да се напрај една основа од 10 ина играчи,па после за в година то шо чини да се задржи другото да се префрла во втора екипа или да се пушта ако веќе не сметаат на нив..
Како и да е,мислам дека мора да ја активираат пак таа втора екипа,еве и да се донеси некој нов тренер(шо е нормално ако имаме високи амбиции за во иднина)ќе мора да се задржат тие тренери како Кире,Ќани да работат со децата па ако некое пркни да се проба во прва екипа....
Ако не напрат уште една екипа мислам дека ќе се напрај голема грешка,грешка шо скапо ја плаќаме сите овие години кога се испуштија еден куп талентирани деца...
Нели имаше втора екипа Пелистер Јуниор беше ?

Мислам беа во прва лига тие,добри резултати остваруваја.
Не беа лоши,имаше добри деца,ама се растури екипата и голем дел од тие деца се откажаа од ракомет(за жал)...

Не беа лоши,имаше добри деца,ама се растури екипата и голем дел од тие деца се откажаа од ракомет(за жал)...
Од она што успеав да видам тогаш,имаа добар пикер и голман,мислам дека голманот му замина во некоја скопска екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom