Z
ziko bt
Гостин
3то лигаш бил во прашање,иначе кој ти зема полуиграчи во 2ра лига Немачка
,која претпоставувам е доста силна и за други државни првенства.Покрај Тосето според Мишевски и Василе ке потпиши таму.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3то лигаш бил во прашање,иначе кој ти зема полуиграчи во 2ра лига Немачка,која претпоставувам е доста силна и за други државни првенства.Покрај Тосето според Мишевски и Василе ке потпиши таму.
Се чува во тајност(како и секогаш)....Цел ден нема никаква реакција од клубот .
Информацијата си излезе во весник а нив мува не ги лази.
Ни да ја потврдат , ни пак да ја негираат информацијата...
Нека си нагаѓаат луѓето шо е точно , шо не е...
Ебати клубот наш мизерен.
Се чува во тајност(како и секогаш)....
Мајтапот настрана стварно во клубот не се знај ни кој пие ни кој плаќа....
Ништо не се знај,никогаш и не се знаело,дури и во најдобрите деној секогаш работите се разбирале преку рекла-казала......
Бегат најдобрите играчи од лани,и сега од нигде никаде Французин ќе носиме...(Металург и Вардар
да јадат за нас,нека носат Срби,Руси,Хрвати, ние подалеку ојдовме)
..
И сега ништо чудно овие дена да излезат со добро познатата реплика АБЕ МАЈТАП ПРАЕВМЕ...со нас се бива...
За ракомет Дневник има убедливо најточни и најпроверени извори од сите медиуми,години наназад....па не ми се верва да е грешка...Дневник се сериозна редакција , па не вервам дека според муабети и непроверени информации да објават некаква вест.
Ако беше вистина , претпоставувам одма ќе се исилеа на прес или ќе напишеја некој статус на фб за да се пофалат...
Вака стварно ми е чудно.
А можи и Ефто да ја има променето тактиката...
Од сега не кукаме , ќе работиме и ќе си ќутиме му има речеено на Пискаччо.
Циркузи сме невидени.![]()
Значи вистина било ...
Дневник никогаш не грешат.
Незнам од каде пари за да го плаќаат овај французинот , ко до вчера немаја ни Тосето да го платат.
Сигурно имат најдено некое спонзорче , од Двојче пари не гледат со гаранција.
Баш ме интересира кој стои зад ова.