Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Милсам дека е официјално дека доаѓате во Струмица првата, а после тоа кога нема да значи ништо таму ке се игра.

А шо демек наредено е за Струмица да заврши 1 место, па ова да се игра таму да тепате и демек после овде нема ништо да значи ???
Дај не ме зафркавај :cool:

А шо демек наредено е за Струмица да заврши 1 место, па ова да се игра таму да тепате и демек после овде нема ништо да значи ???
Дај не ме зафркавај :cool:
Не ми беше тоа зборот бре, финтата е зошто овде прво се игра а не таму?
Тоа е тоа, што има да те зафркавам.

Ако е вистина ова УПМ нека фатат нашите..
Кај го има ова бе?:tapp:

Паљото спасител на спортот во Битола , во март гласам за него 100% .
УРААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!! (y)

So amaterizmot od strana na RK Pelister-odnosno uprvata i site voloj so krkat od tamu a so prst ne mrdat nisto,apsolutno nisto ne me cudi:tapp: ..Ko lani mozea da izigrat so metalurg dve vo eden den,edna sabajle druga porucek :facepalm: kaj go ima ova bre!?!?pa sega iako ima flaeri niz Bitola nisto cudno vo posleden moment da mu tekni da zaminat tamu :pos: za greoj se1!!publikata veke ja izgubija,sega na red se igracite po vtor pat :гомце:

Диви го дават на телма .. Кажва за годините поминати во Битола .

Диви го дават на телма .. Кажва за годините поминати во Битола .
Море се да му ебам на ова водителката, курва скапана !
Цела Битола и сите Чкембари вгаз да те ебат !

Точно било,в сабота во Струмица играме....:tapp:
Ги тргнаја плакатите...:drk: поубо ич да не се мачеа да пишат со фломастерите можи ќе заштедеа....:гомце:
Е бе Пелистер,Пелистер стигнавме да се продаваме за платен пат и по еден сендвич и сокче,резили невидени....:facepalm:

Јас ги молам УПРАВАТА (ако можи така да се наречат) , ако имате малце осет и чуства према Пелистер тргнете се од клубот,остајтего барем со достоинство да пропадни а не вака да ги валкате името и историјата на клубот селските екипи да ни плаќат пат за да му бидимие топовска храна на селските екипи.
Немојте бе луѓе ова ги помина сите граници .

а шо е емисијата шо кажва диви и водителката?
За кариерата на диви беше емисијата. Водителката цело време од уста не ги извади Чкембари и велеше не требало така да се прај. Кажав јас, сите битолчани вгаз да ја ебиме !
Диви немал ништо изјавено против Чкембари, а ако имал ќе дојдел Битола и на сите ќе му се извинел

За кариерата на диви беше емисијата. Водителката цело време од уста не ги извади Чкембари и велеше не требало така да се прај. Кажав јас, сите битолчани вгаз да ја ебиме !
Диви немал ништо изјавено против Чкембари, а ако имал ќе дојдел Битола и на сите ќе му се извинел
Za voditelkata pajpa CKEMBARSKA samo,a to pederceto izjavi pred kameri intervju imase vadrar negde vo gosti igrase i togas kaza to so kaza!ima snimka za to,mislam ednas ja gledav...hahahaha so rece "ne trebalo taka da se praj a " hahaha:vozbud: aj greota e :D

Za voditelkata pajpa CKEMBARSKA samo,a to pederceto izjavi pred kameri intervju imase vadrar negde vo gosti igrase i togas kaza to so kaza!ima snimka za to,mislam ednas ja gledav...hahahaha so rece "ne trebalo taka da se praj a " hahaha:vozbud: aj greota e :D
Ако случајно ја најдиш снимката, постирај ја оти педерот сакал доказ дека така изјавил.
Не требало бе, неубо се осеќале неговите дома :pos:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom