- Член од
- 17 ноември 2011
- Мислења
- 887
- Поени од реакции
- 360
Јас мислам дека сите треба организирано во подолг процес да напрајме собир,и ко ќе треба да се игра дерби со ваддар и метлаург да ги бојкотираме утакмиците и да не пуштиме никој всала!!!се да биди на коректен начин без инциденти!Ова започна после заминвањето на спиро па црните години наваму,а подолу од дното го достигнавме лани...ееееј да не играм е во евро куп некој кога бе!:?!??!?шопрај тој претседателот дали има мозок со тие внатре во управата дека Пелистер е за нигде!?Јас него освен кај онај во тера шо свикуват емисии шо прат,на друго место го немам видено да излези да кажи шо се ,кој се (иако ги знаме) проблемите,зошто не чини-како да се поправи и тн...Затоа овај потег треба д асе почни од поорганизраните стари ветерани чкембари,треба да ни бидат поттик и да не упатат малку-сепак нивната помош е битна!Баш за нив ми е најкриво,поготово за оние најверните шо живееа за Пелистер кога беше алфа и омега уште во југославија,па ги разбирам и нив дека ден денес сакаат силен Пелисетр како некогаш!ФАКТ е дека од негде мора да се почни,поминаа уште 2-3 год,барем последниве за нигде шо било и како шо гледаме си течат годините а резултати нема,баш напротив дури и неправедно водење и однесување према клубот
.Мора промена,па макар и да згасни клубот мене лично нема да ми смени,ионака сме за нигде -резил
!