Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми беше тоа зборот бре, финтата е зошто овде прво се игра а не таму?А шо демек наредено е за Струмица да заврши 1 место, па ова да се игра таму да тепате и демек после овде нема ништо да значи ???
Дај не ме зафркавај![]()
Море се да му ебам на ова водителката, курва скапана !Диви го дават на телма .. Кажва за годините поминати во Битола .
а шо е емисијата шо кажва диви и водителката?Море се да му ебам на ова водителката, курва скапана !
Цела Битола и сите Чкембари вгаз да те ебат !
За кариерата на диви беше емисијата. Водителката цело време од уста не ги извади Чкембари и велеше не требало така да се прај. Кажав јас, сите битолчани вгаз да ја ебиме !а шо е емисијата шо кажва диви и водителката?
Za voditelkata pajpa CKEMBARSKA samo,a to pederceto izjavi pred kameri intervju imase vadrar negde vo gosti igrase i togas kaza to so kaza!ima snimka za to,mislam ednas ja gledav...hahahaha so rece "ne trebalo taka da se praj a " hahahaЗа кариерата на диви беше емисијата. Водителката цело време од уста не ги извади Чкембари и велеше не требало така да се прај. Кажав јас, сите битолчани вгаз да ја ебиме !
Диви немал ништо изјавено против Чкембари, а ако имал ќе дојдел Битола и на сите ќе му се извинел
Ако случајно ја најдиш снимката, постирај ја оти педерот сакал доказ дека така изјавил.Za voditelkata pajpa CKEMBARSKA samo,a to pederceto izjavi pred kameri intervju imase vadrar negde vo gosti igrase i togas kaza to so kaza!ima snimka za to,mislam ednas ja gledav...hahahaha so rece "ne trebalo taka da se praj a " hahahaaj greota e
![]()