Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas vo ova nema da poveruvam se dodeka ne se smenat lugjeto koj go vodat klubo. I da gi dobijat parite nema da znaat da rakovodat so niv. Ushte Piskacho ko dojde da rakovodi so klubot, ne znam so da recam.. Efto vidovme kolku znae da rakovodi. I ne letajte mnogu vo oblaci, vratete se vo realnosta i videte ja sostojbata vo klubot![]()
Абе шо да кажат ко се глупости овие, шо да ти кажат??Боооооо не е можно ова бе, Тончи Валчич !?!?
Мене најпоќе шо ме нервира е то шо не кажва ништо управата, ние од Хрвати да дознаваме, нека застанат нека кажат, не е на татко му клубо, клубо е гратски нека кажат шо како, шо демек тие не знат по форуми шо се пиши а?
Ne be sea taze e muabetov od toj hrvatskio forum so go postiraja za regionalna liga...More luge od lani da ne e to mislenjeto ?
Не ми изгледа баш како запознаен...Можно е да има и нешто вистина во сето тоа, инаку човекот е поранешен ракометар, добро запознаен со состојбите во клубовите во бивша Југославија, инаку кога спомнува приватна фирма мисли на фирмите на Јордан Камчев, но како предуслов Камчев да влези во Пелистер е и финасирање од страна на РЕК за да може да се создаде јак тим, и сето тоа наредено партиски бидејки се спремаат избори а во прашње се 5000 до 8000 гласачи бројка која не е за занемарување.