Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Среќна нова 2026, нека 2026 биде ЗЕЛЕНО БЕЛА со многу успеси на ПЕЛИСТЕР. Да сте живи и здрави сите. САМО ЕДЕН ТИМ САМО ЕДЕН ГРАД, САМО ПЕЛИСТЕР САМО БИТОЛА.

Среќна нова Пелистерци, многу здравје и успех, како на клубски така и на навивачки план

Едно фотче од првата титула.

Attachments

• RK Pelister (Bitola), 07-07-1992(2).jpg
    RK Pelister (Bitola), 07-07-1992(2).jpg
    18,4 KB · Прегледи: 59
IMG_5077.jpeg
tajnik od slednata sezona vo slovan (ako mozi da mu se verva na ovaj sajt)
dali ke donesime klasa sreden bek posle tolku molenje ostanva da vidime

Уште од летото е договорен со нив.
denes potvrdena pisi na slikata ako razbrav slovenski haah inace znam deka uste od letoto pregovarat
nema vrska vakov takov deckoto si imase svoj ucinok ima tituli so pelister i treba da si ima postovanje ovde neka mu e so sreka natamu
mene poke me maci nie so ke donesime

denes potvrdena pisi na slikata ako razbrav slovenski haah inace znam deka uste od letoto pregovarat
nema vrska vakov takov deckoto si imase svoj ucinok ima tituli so pelister i treba da si ima postovanje ovde neka mu e so sreka natamu
mene poke me maci nie so ke donesime
Абе овие хандбалија не се репер за ништо, пошо ништо немат погодено. Земи ти пиши му во порака дека преговараме со Стеинс, утре ќе изват "говорица". :sramezliv:
Ова со Тајник е веќе завршено уште во летото, сите веќе знаеја во Битола. Сакале одма да го потпишат уште за годинава ама не беа спремни да платат оштета.

Иначе овие нашите тррба уште сега да имат договорено среден за в година ако планират да останат со ист буџет во клубот. Има еден куп интересни средни бекој во словенска лига а контактите веќе ги имат од претходните наши играчи. Ама познавајќи ги, сигурно ќе чекат до јуни па да почнат да барат замена за Тајник.

Али да се вратиме во реалноста и да си кажиме дека уште тренер немат најдено а веќе месец дена има од ко си замина Гарабаја, ние за замена за Тајник е илузија да разговараме во овој момент.

Ако сварно како шо се збора планират со Лембанов да ја истуркат сезоната, нема шо да дискутираме поќе. :facepalm:

Од рекла - казала "чаршиски" муабети 2 играчи треба да стигнат после ЕП, а и претходно овие трансфери се прават после собирот кај сите екипи....останува да видиме за околу месец дена....

Иначе овие нашите тррба уште сега да имат договорено среден за в година ако планират да останат со ист буџет во клубот. Има еден куп интересни средни бекој во словенска лига а контактите веќе ги имат од претходните наши играчи. Ама познавајќи ги, сигурно ќе чекат до јуни па да почнат да барат замена за Тајник.
Не ти држи место муабетот. Кога чекале да донесат играч освен ако не решиле дека се доволно играчи како што беше за среден две сезони мислеа дека со калајџиевски и хаџич ќе поминат. Или треба како Охрид и Вардар и вистина и невистина се да се пушта низ медиуми.

Не ти држи место муабетот. Кога чекале да донесат играч освен ако не решиле дека се доволно играчи како што беше за среден две сезони мислеа дека со калајџиевски и хаџич ќе поминат. Или треба како Охрид и Вардар и вистина и невистина се да се пушта низ медиуми.
Незнам дали се сеќаваш ама Тајник го донесоја на крај од припреми во Август а се знаеше дека Перич си оди уште во Февруари.
За Ивич уште во Јануари знаеја дека нема да продолжат а чекаја до Јули до последно за да го донесат иранецот. За лев бек онај тунижанецот го донесоја во Септември од ко почна првенството (му го заборајв името). Имаше вакви поќе случки, да не ги набројваме.
Не се ажурни во тој поглед, работат калкулснтски. Прво чекат да видат шо ќе биди со пласманот во Јуни и дали ќе добијст вајлд за ЛШ, па после се растрчвст по играчи.
Ќе видиме дали за наредна сезона ќе ги договорат совреме (до крајот на април да се потпишани) или пак ќе се топкаме до последно со критичните позиции.

Се сложвам со тебе дека не треба да се пиши во медиуми се и сешто а за то рака на срце го контролират максимално и порталите веќе не ни пишат шпекулации, пошо ништо не погодија а то шо не е вистина е одма демантирано како случајот со Бомбач, Алилович и ред други лажни објави во минатото со цел за потсмев, нарачани на куртонски портали од главниот град.

Последно уредено:
Шурите место да се сјачват, распад система им се дешава!

Вардар пропаѓа, тоа ни се допаѓа!
Не му е место тука на овсј фанклуб на овсј коментар.
Џабе офтопик ќе се оди и ќе ја испосерите темата со препуцавања.
Нема потреба од вакви коментари на наш фанклуб. Како сакаш сватиме...

Не му е место тука на овсј фанклуб на овсј коментар.
Џабе офтопик ќе се оди и ќе ја испосерите темата со препуцавања.
Нема потреба од вакви коментари на наш фанклуб. Како сакаш сватиме...
Ќе го тргнам

:uzi::zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom