Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште од летото е договорен со нив.Прегледај го приврзокот 465457
tajnik od slednata sezona vo slovan (ako mozi da mu se verva na ovaj sajt)
dali ke donesime klasa sreden bek posle tolku molenje ostanva da vidime
denes potvrdena pisi na slikata ako razbrav slovenski haah inace znam deka uste od letoto pregovaratУште од летото е договорен со нив.
Абе овие хандбалија не се репер за ништо, пошо ништо немат погодено. Земи ти пиши му во порака дека преговараме со Стеинс, утре ќе изват "говорица".denes potvrdena pisi na slikata ako razbrav slovenski haah inace znam deka uste od letoto pregovarat
nema vrska vakov takov deckoto si imase svoj ucinok ima tituli so pelister i treba da si ima postovanje ovde neka mu e so sreka natamu
mene poke me maci nie so ke donesime

Не ти држи место муабетот. Кога чекале да донесат играч освен ако не решиле дека се доволно играчи како што беше за среден две сезони мислеа дека со калајџиевски и хаџич ќе поминат. Или треба како Охрид и Вардар и вистина и невистина се да се пушта низ медиуми.Иначе овие нашите тррба уште сега да имат договорено среден за в година ако планират да останат со ист буџет во клубот. Има еден куп интересни средни бекој во словенска лига а контактите веќе ги имат од претходните наши играчи. Ама познавајќи ги, сигурно ќе чекат до јуни па да почнат да барат замена за Тајник.
Незнам дали се сеќаваш ама Тајник го донесоја на крај од припреми во Август а се знаеше дека Перич си оди уште во Февруари.Не ти држи место муабетот. Кога чекале да донесат играч освен ако не решиле дека се доволно играчи како што беше за среден две сезони мислеа дека со калајџиевски и хаџич ќе поминат. Или треба како Охрид и Вардар и вистина и невистина се да се пушта низ медиуми.
Не му е место тука на овсј фанклуб на овсј коментар.Шурите место да се сјачват, распад система им се дешава!
Вардар пропаѓа, тоа ни се допаѓа!
Ќе го тргнамНе му е место тука на овсј фанклуб на овсј коментар.
Џабе офтопик ќе се оди и ќе ја испосерите темата со препуцавања.
Нема потреба од вакви коментари на наш фанклуб. Како сакаш сватиме...